Isparta Basınında Bugün - 06 Ocak 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ocak 2012 10:57
Isparta Basınında Bugün - 06 Ocak 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "Operasyon hesaplaşması"
Isparta Belediyesi'nin çevreci ve modern asfalt plentinin açılış töreni MHP'lilerin gövde gösterisine ve yapılanların hesabının yüksek ses tonuyla sorulmasına sahne oldu.

DEMOKRAT: "Üçe katlayan ithalat"
Her türlü ithalat, ihracat, transit işlemlerini görmeye yetkili A sınıfı kurumlar arasında yer alan Isparta Gümrük Müdürlüğü'nde geride bıraktığımız yıl 169,1 milyon dolarlık ithal ürüne karşılık, işlem gören ihraç ürünlerin değeri 57,8 milyon dolarda kaldı.

ÇÖZÜM: "MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz'dan operasyon eleştirisi"
Isparta Belediyesine ait tesislerin açılışı için Isparta'ya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, belediyeye yönelik operasyonla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

GÜLSES: "Çevre dostu tesis hizmete açıldı"
Isparta Belediyesi tarafından yapılan ve günlük 200 ton asfalt üretebilme kapasitesine sahip Isparta Belediyesi Asfalt Plenti açılışı görkemli bir törenle yapıldı.

NOKTA: "Deprem zirvesinde SDÜ konuştu"
Isparta'da özellikle deprem öncesi alınacak tedbirlere yönelik genel görüşmenin açıldığı İl Genel Meclisi'nde oturum sürdü. Meclisin deprem zirvesinde akademisyenler konuştu.

OBJEKTİF: "Meyve ihracatında Hollanda önemli fırsat"
Isparta Ticaret Borsası, Hollanda gezisinde ev sahipliği yapan iş adamları ve iş örgütleriyle görüşme sağlayan Osman Elmacı'yı misafir etti.

EKSPRES: "Isparta asfalt üretiminde ilk defa çevre dostu teknolojiyle tanıştı"
Isparta Belediyesi'nin asfalt şantiyesi 22 yıl sonra yenilendi. Çevreyi kirletmeyen 200 ton kapasiteli asfalt plenti hizmete açıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.