Isparta Basınında Bugün - 07 Ocak 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ocak 2012 11:11
Isparta Basınında Bugün - 07 Ocak 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "Altın Üçgen'e 3 büyük yatırım"
Davraz Dağı Kış Sporları Turizm Merkezine beşinci mekanik tesis kurulması için düğmeye basıldı.

DEMOKRAT: "Komşu Devrimi"
Isparta Emniyet Müdürlüğü'nün kimsesizleri topluma yeniden kazandırmayı hedefleyen 'Geçmişe sahip, geleceğe ümit' projesinin komşuluk ilişkilerini güçlendirerek hayata geçirildiği öğrenildi.

ÇÖZÜM: "Hastaneler ful çalışıyor"
Isparta Devlet ve Gülkent hastaneleri 2011 yılı istatistik raporu ile ilgili gazetecileri bilgilendiren Başhekim Osman Aydın, hastanelerin tam kapasite hizmet verdiğini söyledi.

Isparta: "Bölge hastanesi ihalesi için Nisan ayına tarih"
Sağlık İl Müdürü Mehmet Karakaya Bölge Hastanesi için uluslararası düzeyde bir ihale yapılacağını belirterek, ihalenin Nisan ayına kadar yapılabileceğini bildirdi.

NOKTA: "300 metrelik burs kuyruğu"
SDÜ öğrencileri burs ve kredi ödemesi alabilmek için banka önünden Mimar Sinan Caddesi'ne kadar uzanan kuyruk oluşturdu.

OBJEKTİF: "Gülbirlik'ten boykota destek"
Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, Vali Memduh Oğuz tarafından başlatılan Fransız parfümleri ve kozmetiği yerine Isparta gülünden elde edilen ürünlerin kullanılması yönündeki kampanyaya tam destek verdiklerini söyledi.

İLKE: "Bezdiren kesinti"
Havaların soğumasıyla birlikte elektrikli ısıtıcı, klimalar ile kalorifer kazanları ve doğalgaz sistemlerini besleyen güç kaynaklara aşırı yük gelince elektrik kesintileri kaçınılmaz oldu.

EKSPRES: "Anayasa'da ilk 3 madde korunmalıdır"
Isparta Baro Başkanı Avukat Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, eski Baro Başkanı Gamze Budak, Avukat Ahmet Akıncı ve Avukat Osman Altuntaş yeni anayasa çalışmalarıyla ilgili görüşlerini bildirdiler ve ilk 3 maddenin değiştirİlmemesi gerektiği konusunda görüş bildirdiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.