Isparta Basınında Bugün - 08 Nisan 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Nisan 2011 10:37
Isparta Basınında Bugün - 08 Nisan 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Belediye Başkanı suç işlemiştir!''
AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz de MHP İl Başkanlığı'nın iki meclis üyesinin parti üyeliğinin askıya alındığına ilişkin kararının oturum sırasında okunmasının suç olduğunu iddia etti.

ISPARTA EKSPRES: ''Bilim yuvasında basına sansür!''
Süleyman Demirel Üniversitesi'nde 15 Nisan'da yapılacak rektörlük seçimi için 9 adayın kendilerini tanıtması amacıyla Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi'nde düzenlenen sunuma basın mensuplarının girmesine izin verilmedi.

DEMOKRAT: ''Halkların farklılığı yok''
Türkmenistan Büyükelçiliği görevinden istifa ederek, MHP Isparta Milletvekili aday adayı olan Hüseyin Avni Bıçakçı, Türk Dünyası halkının Türkiye'deki halk gibi düşündüğünü söyledi.

GÜLSES: ''Ispartalı iş adamları gelişmelerden memnun''
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Isparta'da yapılan Batı Akdeniz Bölgesi ve Körfez ülkeleri yatırım, işbirliği toplantısında bir araya gelen Ispartalı iş adamları ve yatırımcılar BAKA'nın yaptığı organizasyonun son derece önemli olduğunu belirttiler.

ÇÖZÜM: ''Isparta bugün görüşülecek''
AK Parti'nin Isparta listesi bugün görüşülecek. Başbakan Erdoğan ve komisyon üyelerinin Isparta listesini bugün oluşturması bekleniyor.

NOKTA: ''Isparta'nın güzelliklerini paylaşalım çağrısı''
Isparta Valisi Memduh Oğuz, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın girişimleriyle Davraz'da düzenlenen Körfez ülkeleri yatırım ve işbirliği fırsatları toplantısına katılan yabancı iş adamlarına Isparta'nın güzelliklerinin paylaşılması davetinde bulunduğunu söyledi.

OBJEKTİF: ''Tek derdimiz hizmet''
Saadet Partisi Isparta İl Başkanı Cevat Gencay, milletvekili aday adaylarının diğer partiler gibi birinci ve ikinci sırada olma gibi bir dertlerinin olmadığını söyledi.

HEDEF: ''Yalvaç'a, Tarihi Kentler 10.Yıl Özel Ödülü''
Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulama Yarışması kapsamında Yalvaç, tarihi dokunun korunmasına yönelik çabaları nedeniyle ''10. Yıl Özel Ödülü''ne layık görüldü.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.