Isparta Basınında Bugün - 09 Haziran 2011

Isparta Basınında Bugün - 09 Haziran 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Haziran 2011 11:26
Isparta Basınında Bugün - 09 Haziran 2011

AKDENİZ: ''Isparta büyüdü mü?''
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, miting meydanında Isparta halkına çağrı yaptı: Isparta'ya hizmet edenleri sabah akşam kötüleyenleri 12 Haziran'da sandığa gömün.

DEMOKRAT: ''Onun tırnağı olamazsın''
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Isparta mitinginde memleketinde Süleyman Demirel'i eleştiren Başbakan Erdoğan için bu yorumda bulundu.

EKSPRES: ''Gülümüzü en güzel şekilde tanıtacaklar''
TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu'nun daveti üzerine Japonya'dan gelen gazeteciler, Vali Memduh Oğuz'a Isparta'da gül turizmini başlatmak için gülü en iyi şekilde tanıtacaklarının sözünü verdi.

OBJEKTİF: ''Ülkü kalitesini konuşturdu''
2010-2011 TKY Ödül Yarışmasında kaliteli kurum dalında Türkiye genelinde 14 okul arasında finale kalmayı başaran Ülkü İlköğretim Okulu, üçüncü olarak Isparta'ya büyük bir gurur yaşattı.

NOKTA: ''İş'te güvende miyiz?''
Sosyal Güvenlik kurumu verilerine göre Isparta'da 2010 yılında 6'sı ölümlü 165 iş kazası meydana geldi.

HABER: ''Günaydın ITKM'nin peşini bırakmıyor''
Isparta Ticaret ve Kültür Merkezinin çalışmalarını sık sık takip ve kontrol eden Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da inşaat hakkında yetkililerden bilgi alıyor.

HEDEF: ''Sen Demirel'in tırnağı bile olamazsın''
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in 50 yılını bu ülkeye hizmet ederek geçirdiğini ve tüm illerde büyük hizmetlerinin bulunduğunu belirterek; ''Ey, Recep Tayyip Erdoğan, sen Demirel'in tırnağı bile olamazsın'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.