Isparta Basınında Bugün - 09 Ocak 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ocak 2012 11:33
Isparta Basınında Bugün - 09 Ocak 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''12 Mart Muhtırası en hayati kırılma anıdır''
1950'li yıllarda hem Veterinerlik hem de Eczacılık Fakültesi'ni bitiren 79 yaşındaki Nafi Aras, Isparta'ya Tıp Fakültesi kuruluşunu muhtıranın engellediğini söyledi.

DEMOKRAT: ''Milas'ta çok şey değişecek''
Milas Mesireliği'ndeki kötü görüntüler tarihe karışacak. Mesirelik alana lüks bungalov evler yapılarak konaklama imkanı sağlanacak.

ÇÖZÜM: ''İmara çözüm bulun''
Vatandaşta oluşan ''Belediye İmar Müdürlüğü'nde işler yürümüyor'' kanaati nedeniyle başvuru neredeyse yok denecek seviyeye geldi. Başkan Günaydın'ın bu duruma acil çözüm bulması gerekiyor, yoksa Isparta ekonomisi ciddi sıkıntı çeker.

NOKTA: ''Isparta'yı lodos vurdu''
Isparta'da şiddetli lodos hayatı felç etti. Şehir merkezinin bazı noktalarında ağaçlar devrildi, reklam panoları uçtu.

OBJEKTİF: ''Turizmin boşaltacağı binaya SDÜ talip''
Bir zamanlar Isparta Gazeteciler Derneği'nin olan ancak 2005 yılında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne tahsis edilen Damgacı Sokak'taki binaya Süleyman Demirel Üniversitesi'nin talip olduğu öğrenildi.

İLKE: ''İlçeye soğuk hava deposunu kazandırdı''
Senirkent'te İl Özel İdaresi'ne ait soğuk hava deposu, Belediye Başkanı Baykal'ın girişimleri sonucunda 804 bin lira karşılığında ilçeye kazandırıldı.

EKSPRES: ''Devlerin arasında Ispartalı bir grup''
Sümerhalı arsası üzerinde inşa edilecek Sağlık Kompleksi Projesi için yapılan kamu-özel ortaklığı ihalesine katılıp ön yeterlilik alan adaylar arasında Ispartalı 7 şirketin oluşturduğu konsensüs de bulunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.