Isparta Basınında Bugün - 1 Ağustos 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ağustos 2011 11:41
Isparta Basınında Bugün - 1 Ağustos 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Polisle gelip, paralara el koydular''
2009'dan bu yana MHP teşkilatlarının kiracı olarak bulunduğu belediye işyerinin 7 yıllık biriken yakıt borcuyla ilgili mahkemenin verdiği haciz kararı, ilginç bir şekilde uygulandı.

DEMOKRAT: ''İbadet engeli''
Isparta'da yürüme engelli vatandaşlar, mübarek ayda oruç tutabilecek, ancak onlar için teravih namazına gitmek çok zor. Çünkü ildeki camilerin çoğunda engelli girişi yok.

ÇÖZÜM: ''SDÜ'de öğretmen adaylarına sanal sınıf''
Amerika Birleşik Devletleri'nde 39 üniversitenin uyguladığı ve Türkiye'de de Süleyman Demirel Üniversitesi'nin ortak olduğu ''Simschool'' projesi ile öğretmen adayları, bir yıl boyunca üç boyutlu sanal ortamda 3 farklı kriterdeki sınıflarda ders verecek.

OBJEKTİF: ''Hoşgeldin onbir ayın sultanı''
Mübarek Ramazan ayı bugün başladı. Dün akşamki ilk teravih namazında camiler doldu taştı, gece ise sahura kalkılıp ilk oruç için niyet edildi.

EKSPRES: ''Yalçın'dan rest''
MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, ''Devlet Bahçeli'siz'' bir MHP formülü arayanlar ile halkın yerel yönetimlerden beklentilerini engelleyecek ve moral bozukluğu yaratacak kişilerle yolların ayrılacağını söyledi.

İLKE: ''Böcüzade'ye görkemli açılış''
Yenilenen yüzüyle şehrin gürültüsünden uzak nezih bir mekan olan Böcüzade Kız Kulesi Yaşam Parkı, cumartesi günü Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın yaptığı görkemli açılışla hizmete girdi.

HEDEF: ''Kavruluyoruz''
İlkbahar mevsiminde uzun süren yağışların ardından aniden bastıran aşırı sıcaklar, yaşamı olumsuz yönde etkiliyor. Uzmanlar yaşlı ve hastaların zorunlu olmadıkça gündüzleri dışarı çıkmamasını tavsiye ederken, sıcaktan bunalar vatandaşlar serinlemek için Eğirdir Gölü'ne akın ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.