Isparta Basınında Bugün - 1 Mart 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mart 2012 10:19
Isparta Basınında Bugün - 1 Mart 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''SDÜ dünyanın en iyi üniversitelerinin kullandığı modeli kullanacak''
Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, çarpıcı bir projeye daha imza atıyor. Dünyanın en iyi üniversiteleri Yale ve Harvard'ın kullandığı ''Yüzük Teslim Töreni'' SDÜ'de yapılacak.

DEMOKRAT: ''Eğirdir'e üniversite geliyor''
Eğirdir'de iki yeni yüksekokul açıldı. SDÜ Rektörü Hasan İbicioğlu, ilçe halkından yükseköğrenim binaları için destek istedi.

ÇÖZÜM: ''Gül ve kozmetik ile ilgili radikal karar''
Sağlık Bakanlığı yasalara uymadığı gerekçesiyle Isparta'da gül ürünleri üreten 4 firmaya kapatma cezası verirken, bazı firmalara da çok ağır para cezası uyguladı.

NOKTA: ''Isparta buz kesti''
Isparta'da soğuk hava etkili oldu. Sütçüler ile Aksu ilçelerinde okullar kar yağışı nedeniyle tatil edildi.

OBJEKTİF: ''GÜLBİRLİK projesine başkandan destek''
GÜLBİRLİK Genel Müdürü Hasan Çelik, gül yağının üretimi esnasında soğutmada kullanılan suyun geri dönüşümünü sağlamak üzere Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından kabul görmeyen proje için Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'dan destek istedi.

İLKE: ''Kamera takma zorunluluğuna kıraathane ayarı''
Valiliğin umuma açık işletmelerde güvenlik kamerası takmayı zorunlu hale getiren kararında kahvehane ve kıraathaneler kapsam dışına alındı. Yeni karar Vali Memduh Oğuz tarafından imzalandı.

GÜLSES: ''Kurucu rektör ölümünün 16. yılında anılacak''
Süleyman Demirel Üniversitesi'nin Kurucu Rektörü Prof. Dr. Hasan Gürbüz, vefatının 16'ncı yılında merkez yerleşke ve Sütçüler'de gerçekleştirilecek etkinliklerle anılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.