Isparta Basınında Bugün - 10 Haziran 2011

Isparta Basınında Bugün - 10 Haziran 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Haziran 2011 10:43
Isparta Basınında Bugün - 10 Haziran 2011

AKDENİZ: ''Organ Nakli Merkezi için uzatılan her eli tutarım''
SDÜ Tıp Fakültesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastaneleri'nin çiçeği burnundaki Başhekimi Prof. Dr. Tuğrul Sezer, ilk röportajını verdiği Gazeteniz Akdeniz'e organ nakli merkezi için uzatılan her eli tutacağını belirtti.

DEMOKRAT: ''Tövbe bir daha''
CHP il Başkanı Yusuf Erdoğan, Isparta'da 2002'de simit hesabı yapan iktidara göndermede bulunarak, ''Vatandaş, sadece simit ve çayla karnını doyursa aylık 900 TL harcıyor. Siz asgari ücretliye 630 TL veriyorsunuz. Bu insanlıksa kabul edilemez'' dedi.

MANŞET: ''Hastalıklara kolay tanı''

SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde PET-BT (Pozitron Emisyon Tomografi Bilgisayarlı Tomogrofi) cihazı hizmete girdi. Cihaz sayesinde tek bir görüntüde vücut üç boyutlu incelenirken, hastalıklar, anatomik değişiklikler meydana gelmeden biyokimyasal ve metabolik aşamada belirlenebilecek.

ÇÖZÜM: ''2. üniversite kurulacak''
AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta'ya 2. üniversite açılması için çalışmaların başladığını söyledi.

LKNET: ''El Ele Derneği'nin 3 gün sürecek yaz kermesi açıldı''
El Ele Derneği yaz kermesini açtı. 3 gün sürecek kermesten elde edilecek gelir, eğitim gören öğrenciler için kullanılacak, ayrıca yardıma ihtiyacı olanlara ulaştırılacak.

ISPARTA: ''AKP İktidarı ne ülkeye ne de Isparta'ya hizmet vermektedir''
CHP Isparta İl Başkanı Yusuf Erdoğan, ''Genel başkanımız Kılıçdaroğlu'nun halk lideri olduğu, halkın içinden biri olduğu Isparta mitingindeki destekle tescillenmiştir'' dedi.

OLUŞUM: ''Isparta güzelliklerden yana oyunu kullanır''
AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Recep Özel, güzellikten yana Isparta'nın tercihini kullanacağına inancının tam olduğunu söyledi.

NOKTA: ''İhtiyaç sahipleri yararına kermes''
Isparta'da yardım faaliyetleriyle dikkat çeken El Ele Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği geleneksel yaz kermesini dün açtı.

HEDEF: ''Üvey evlat muamelesi!''
Yerel Hizmet Sen Isparta Şubesi Başkanı Suat Tanyeri, 632 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 4 Haziran 2011 tarihli Resmi Gazetede yayımlandığını belirterek, ''Ancak, bu KHK'da Mahalli İdarelerde çalışan sözleşmeli personeller yok. Bu çalışanları yoksa bürokratlar mı unuttu? Yoksa, Sayın Başbakan onları üvey evlat yerine mi koydu'' dedi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.