Isparta Basınında Bugün - 10 Ocak 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2011 10:25
Isparta Basınında Bugün - 10 Ocak 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Yatırımları kaçıyoruz''
Başbakanlık Yatırım ve Tanıtım Ajansı, Türkiye'ye yatırım yapacak yabancı bir şirket için Isparta Organize Sanayi Bölgesi'nden 160 bin metrekarelik yer istedi. Ancak OSB Yönetimi, bu büyüklükte parsel olmadığı için olumsuz yanıt verdi. ITSO Başkanı Kaçıkoç, istenilen özellik ve büyüklükteki parsel taleplerini karşılayamamaktan yakındı.

DEMOKRAT: ''Pakistan'da zoru başardılar''
Isparta Sağlık Müdürlüğü Çevre Sağlığı Şube Müdürü Etem Özçoban, sel felaketine maruz kalan Pakistan'da iki ay boyunca yaptığı çalışmayla içme suyunun içilebilir hale getirilmesini sağladı.

ÇÖZÜM: ''Başka bir isteğiniz?''
Hizmet binası arayışında olan Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Süleyman Demirel Kültür Merkezi'ni istediği ancak binanın bitirildikten sonra teslim edilmesi talebinde bulunduğu iddia edildi.

ISPARTA: ''Emniyetten sahte oyuncak operasyonu''
Isparta Emniyet Müdürlüğü'nün operasyonları sürüyor. Emniyet Müdürlüğü şikayet üzerine yapılan operasyonda 6 iş yerinde sahte marka ile satışı yapılan 231 oyuncağa el konuldu.

GÜLSES: ''İnisiyatif kullandık!''
5 yıldızlı otel ve sağlık kompleksi projeleriyle ilgili olarak Isparta Mimarlar Odası'nın sessiz kaldığı yönündeki eleştirilere cevap veren Mimarlar Odası Başkanı Merve Kuyu, ''Otelin inşaatı başladı. Duran veya durdurulan herhangi bir iş yoktur'' dedi.

ISPARTA EKSPRES: ''Hayatı kabusa çeviren kredi!''
İnşaat halinde olan evini tamamlamak için 2008 yılında bir bankaya başvurarak kredi çeken Melek Oflaz'ın hayatı zindana döndü.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.