Isparta Basınında Bugün - 10 Şubat 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Şubat 2011 10:56
Isparta Basınında Bugün - 10 Şubat 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Isparta 2010'da sürpriz yaptı''
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) yayınladığı Türkiye Finansal Haritası, Isparta'nın mevduatını kredi kullanımına dönüştürmede hızlı bir yükseliş trendine girdiğini gösteriyor.

DEMOKRAT: ''Elma Isparta'nın sigortası''
Tarım İl Müdürü Sıddık İpek, 205 bin dekar alanda üretilen 610 bin ton elmanın bin 45 tonunun ihraç edildiğini söyledi.

ÇÖZÜM: ''Yatırım yapılınca teşvik alınıyor''
Isparta'daki 10'a yakın yatırımcıdan sonra otel yatırımına başlayan Öngör Grup ile Süleyman Demirel Havalimanı'nda uçak hangar ve bakım merkezi inşaatına başlayan Asal Havacılık da teşvik alıyor.

GÜLSES: ''Made in Turkey''
KİMO Tekstil Fabrikası, 2010 yılında 3 milyon Avroluk ihracatıyla tekstilin parlayan yıldızı olmaya devam etti.

ISPARTA: ''Kişi sigara içiyorsa şans tanımamak lazım''
Isparta Vali Yardımcısı Tahir Demir, sigara içenlere şans tanımamak gerektiğini belirterek, sigara içenlerin meslek hayatlarında da sınırlama getirilmesi gerektiğini kaydetti.

NOKTA: ''Darıderesi bilmecesi''
Isparta'nın yeni içme suyu kaynağı Darıderesi Göleti, İl Genel Meclisi'nin gündeminden düşmüyor. Gölete sınır 27 evin evsel ve hayvansal atıklarının kirlilik tehdidi oluşturduğunu kabul eden meclis, köyün taşınıp taşınmaması hususunda görüş ayrılığı yaşıyor.

İLKE: ''Malım idare binası geciktikçe gecikti''
İl Genel Meclisi Başkanı Kadir Dal, şehir merkezinde atıl vaziyette bekleyen eski Özel İdare binasının yeni projesi için çok geç kalındığını kabul etti.

OBJEKTİF: ''Sigara içiyorsa, çavuş yapmayacaksın''
Isparta Vali Yardımcısı Tahir Demir, insanları sigaradan uzak tutmak için bazı tedbirlerin alınması gerektiğini belirtti.

ISPARTA EKSPRES: ''Alkışlar iş adamları için''
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili iş adamı Şükrü Başdeğirmen'in öncülüğündeki Ispartalı iş adamları pembe-yeşilli takımın galibiyetlerine prim vereceklerini açıkladı.

OLUŞUM: ''Deniz Feneri'nden 100 aileye yardım''
Yaptığı yardımlarla Türkiye'de ve dünyada milyonlarca insana umut ışığı olan Türkiye Deniz Feneri Derneği Isparta'da tespit ettiği ihtiyaç sahiplerine de yardımda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.