Isparta Basınında Bugün - 10 Şubat 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Şubat 2012 11:19
Isparta Basınında Bugün - 10 Şubat 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''SDÜ, devler listesinde''

Süleyman Demirel Üniversitesi'nin (SDÜ), ''Webometrics Dünya Üniversiteleri Sıralaması'' Ocak ayı verilerine göre, akademik veriler kategorisinde dünya sıralamasında 600'üncü, Türkiye sıralamasında ise 19'uncu sırada.

DEMOKRAT: ''Balaman'a şok ceza''
Isparta Sulh Ceza Mahkemesi, eski Belediye Başkanı Hasan Balaman hakkında 152 belediye işçisini baskı ve tehditle sendika değiştirmeye zorlama suçuyla 1 yıl 18 ay hapis cezasına çarptırdı. 9 belediye yöneticisi beraat etti.

ÇÖZÜM: ''Kalp Merkezi Türkiye'nin en iyileri arasında''
Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi Şevket Demirel Kalp Merkezi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Erdoğan, merkezin Türkiye'de çok az yerde bulunan merkezlerden olduğunu belirterek, ''Ben vatandaşlarımıza dedikodulara değil bilimsel çalışmalara inanmalarını tavsiye ediyorum'' dedi.

NOKTA: ''SDÜ-BAKA ortak akılda buluştu''
Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ), Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Göller Bölgesi Teknokenti ve Ispartalı işadamları ''Ortak Akıl'' toplantısında buluştu.

OBJEKTİF: ''Çocuklarımı çok özledim''
Yaklaşık 3 aydır Isparta Kapalı Cezaevinde felç olan kardeşi Özgür Uygun'a bakan ağabey Soner Uygun, çocuklarının hasretini çekiyor.

İLKE: ''Kalp Merkezi taşınıyor''
Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi Şevket Demirel Kalp Merkezi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Erdoğan, Şevket Demirel Kalp Merkezi'nin yeni binasına taşınmaya başladığını söyledi.

GÜLSES: ''Ruhsat tamam yatırıma devam''
Isparta'ya kurduğu beton santraline ruhsat almak için uzun süredir mücadele eden Atabey Belediye Başkanı Ali Bal ruhsat almayı başardı.

EKSPRES: ''Kalp Merkezi Türkiye birincisi''
SDÜ Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uluslararası Kardiyoloji üst düzey yayınlarda Türkiye birincisi oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.