Isparta Basınında Bugün - 11 Ağustos 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ağustos 2011 18:23
Isparta Basınında Bugün - 11 Ağustos 2011
Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:


AKDENİZ: ''Güven kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederiz''
Kurumlarına ithal et sokmadıklarını, çok güçlü ve sağlam marka dışında fason üretime girmediklerini söyleyen IYAŞ Başkanı Bahattin Şenol, ''Herkes para kazanırken biz uzaktan baktık. Asıl olan güvendir. Para kaybetmeyi tercih ederiz'' dedi.

GÜLKENT: ''Davraz Mahallelileri ayaklandı''
Şehir merkezinde ve mahalle aralarında kurulan GSM şirketlerine ait baz istasyonları halkın tepkisini çekiyor. Muzaffer Türkeş Mahallesi'nden sonra Davraz Mahallesi sakinleri de baz istasyonlarının sağlığa zararlı olduğunu iddia ederek ayaklandılar.

ÇÖZÜM: ''Belediyeler nakilleri bekliyor''
Ekonomik sorunlarla boğuşan belediyeler Ekim ayı içinde yapılacak personel nakillerine umut bağladı. Isparta genelinde belediyelerden Milli Eğitim ve Karayolları müdürlüklerine nakil için 1000'ün üzerinde nakil başvurusu yapıldı.

ISPARTA:''Sev, değer ver, paylaş''
Boşanmaların ciddi artış göstermesi nedeniyle İl Sağlık Müdürlüğü, Ruh Sağlığı Ve Sosyal Hastalıklar Şubesi tarafından evlilik danışmanlığı konusunda önemli bir adım atıldı. Sağlık Müdürlüğü Ruh Sağlığı ve Sosyal Hastalıklar Şubesi uzmanları tarafından ''Sev, Değer Ver, Paylaş'' sloganıyla evlilik öncesi danışmanlık projesi geliştirildi.

MANŞET: ''Isparta ilk 10'a girdi!''
Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü ve Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), bu yılın ilk yarısında iller itibariyle bütçe gelir ve gider rakamları ile kişi başına harcama ve gelir tutarlarını açıkladı. Buna göre Isparta kişi başına harcamada ilk 10'a girmeyi başardı.

HABER: ''Isparta zengin mi, fakir mi?''
Bankada 10 doları fazladan olan ve bu yüzden teşvik alamayan Isparta, yapılan araştırmalarda Türkiye'nin en fakir 14'üncü ili oldu.

EKSPRES: ''Selçuklu- Osmanlı sentezi göz kamaştıran bir eser: Halıkent Cami''
Bugünkü inşaat değeri 1 Milyon TL olan ve finansmanın tamamını halkın karşıladığı Halıkent Camisi, nitelikleri ile göz kamaştırıyor. 4 fil ayak üzerine 4 yarım kubbe ve 27,5 yükseklikte bir ana kubbeye sahip Halıkent Camisi'nde aynı anda 1500 kişi ibadet edebiliyor. 3 Şerefeli, çift minaresi 71,5 m uzunluğunda. Caminin her açısı yerden 4 metreye kadar Kütahya çinileri ile kaplı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.