Isparta Basınında Bugün - 11 Haziran 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Haziran 2011 10:41
Isparta Basınında Bugün - 11 Haziran 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Akdeniz: "Sandıktan Isparta'yı kalkındıracak, uyumlu ve birleştiren kadrolar çıksın"
Ve büyük an geldi, çattı: Demokrasi tarihi boyunca milli iradesine sahip çıkan Isparta, yarın sandık başına gidiyor. 297 Bin 921 kayıtlı seçmen, yine Cumhuriyet için, demokrasi için görevini yapacak.

DEMOKRAT: "Haydi sandık başına"
Isparta'da 298 bin seçmen kendisini TBMM'de temsil edecek 4 milletvekilini seçmek için yarın sandık başına gidiyor. Isparta'da 15 siyasi partiden 60 ve 3 de bağımsız olmak üzere toplam 63 aday 4 milletvekilliği için yarışacak.

MANŞET: "Karar anı"
Isparta genelinde 1259 sandıkta toplam 297 bin 921 seçmen meydanlarda bugüne kadar çalışmalarını sürdüren 15 siyasi parti ve 3 bağımsız aday için yarın kararını verecek.

ÇÖZÜM: "Haydi hayırlısı"
Türkiye yarın milletvekili seçimi için sandığa gidiyor. Isparta'da yaşayan 297 bin 921 seçmende 4 milletvekilini seçmek için sandık başına gidecek.

GÜLSES: "Söz sırası vatandaşta"
Aylardır bildiriler dağıtıldı, adaylar konuşmalar yaptı, köyler ziyaret edildi, Seçim araçları birbirinden renkli şarkılarla kenti dolaştı. Artık söz sırası vatandaşta. Yarın 297 bin 921 seçmen bin 259 sandıkta oy kullanacak.

Isparta: "İstikrar için oylar AK Parti'ye"
AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Recep Özel, Isparta'nın tercihini güzellikten yana kullanacağına inancının tam olduğunu söyledi.

EKSPRES: "Kimler geldi, kimler geçti"
Seçim Ekspres'ten takip edilir: 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel 6 kez Isparta'dan milletvekili seçildi. Said Bilgiç, Ali İhsan Balım, Aykon Doğan ve Erkan Mumcu 3'er Isparta Milletvekili olarak parlamentoya girdi.

OLUŞUM: "Kardeşlik için yine AK Parti"
AK Parti Milletvekili adayı Recep Özel, ülkedeki istikrarın sürmesi ve ülkenin daha da büyümesi için Ispartalı kardeşlerimin 12 Haziran günü sandıkta gerekeni yapacağına inanıyorum dedi.

OBJEKTİF: "Sav hazır"
AK Parti Isparta Milletvekili Adayları Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel, Sav Beldesi'nden bugüne kadar gördükleri destek ve bundan sonra da görecekleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Ak Partili adaylar, 7'den 70'e herkesle tokalaşıp gönül aldılar.

HEDEF: "Haydi sandık başına"
Türkiye açısından dönüm noktası olarak değerlendirilen Seçim günü geldi çattı. Yarınki Milletvekili seçimlerinde il genelinde 1259 sandıkta 297 bin 921 seçmen oy kullanacak. Seçimlerde 3 bağımsız ve 15 siyasi partiden 60 olmak üzere toplam 63 aday Milletvekili olabilmek için yarışacak.



Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.