Isparta Basınında Bugün - 11 Ocak 2012

Isparta Basınında Bugün - 11 Ocak 2012

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ocak 2012 11:41
Isparta Basınında Bugün - 11 Ocak 2012

AKDENİZ: "Rahim ağzı ve yumurtalık kanserinde tehlikeli artış"
5 bilim ödülü alan, 3 yabancı, 3 Türkçe kitabı yayınlanan, Charite Üniversitesi'nin (Almanya) misafir akademisyeni Doç. Dr. Evrim Erdemoğlu, hayati uyarılarda bulundu.

DEMOKRAT: "200 personel karla mücadele ediyor"
Isparta'ya yılın ilk karı düştü. Kar yağışının başlamasıyla Isparta Belediyesi tarafından karla mücadelede yoğun bir çalışma başlatıldı.

ÇÖZÜM: "Yalçın MHP'nin tek adayı"
MHP İl Başkan Vekili Avcı ve Merkez İlçe Başkanı Pala, Mayıs ayında yapılacak il kongresinde İsa Yalçın'ın yeniden il başkanlığına aday olduğunu açıkladılar.

NOKTA: "Herşey çırak ve ustaların sağlığı için"
Isparta Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 4-8 Ocak tarihlerinde çırak öğrenciler ve ustalık kursiyerlerine yönelik, "Madde bağımlılığı ve zararları", "Sigara ve alkol kullanımının zararları" konularında eğitim toplantısı yapıldı.

OBJEKTİF: "Menüsküs yırtıklarına dikkat"
Özel Şifa Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Meriç Ünal, "Artroskopik cerrahi sayesinde menisküs yırtığı olan hasta, ertesi gün değnek kullanmak zorunda kalmadan evine gidebilir. Ayrıca ev içindeki gereksinimlerini kendisi görebilecek kadar yürümesine izin verilir" dedi.

İLKE: "CHP'de kongre süreci başlıyor"

Isparta'da ana muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi'nde kongre süreci mahalli delege seçimleriyle start alacak. Kongre takvimi 8 Temmuz 2012'de tamamlanacak

EKSPRES: "Isparta, Hindistan'a girmek istiyor"
Isparta işdünyası, Hindistan iş adamları heyetinin 24-26 Ocak tarihlerinde bölgemize yapacağı ziyaretine çok sıkı hazırlanıyor.

HABER: "Güven kazandılar"
Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı güven timleri, kafeler caddesine huzur getirdi. Polisler, Isparta'nın en işlek mekanlarından bu caddede, hırsızlık ve gasp olaylarını önlerken, uyuşturucu ve keyif verici madde satıcılarına da göz açtırmıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.