Isparta Basınında Bugün - 11 Şubat 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Şubat 2011 10:59
Isparta Basınında Bugün - 11 Şubat 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Orman atıkları yatırımcıyı çekti''
Orman varlığı açısından zengin olan Isparta'nın biokütle enerji üretim potansiyeli Ankara merkezli bir firmanın dikkatini çekti.

DEMOKRAT: ''Eğirdir Gölü AİHM'e gidiyor''
Eğirdir Gölü Çevresini Koruma Derneği, Yargıtay'ın tapu iptali yapmasına rağmen koruma sahası olarak ayrılan kıyı şeridindeki bazı arazilerde işgalciler tarafından hala tarım yapıldığı gerekçesiyle Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine başvuru yapma kararı aldı.

ÇÖZÜM: ''Umduklarını bulamayacaklar''
IYAŞ'ın emin adımlarla yatırımlarına devam edeceğini, SPK'da kendi ölçeğinde en başarılı 7 şirketten biri olduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, KİPA yatırımı hakkında ise ''Umduklarını bulamayacaklar'' yorumunu yaptı.

GÜLSES: ''Kent Konseyi için heyet Denizli'de''
Aralarında AK Partili meclis üyeleri Uğur Büyükçulcu, Erbay Dinçay, MHP'li meclis üyesi Remzi Erdoğan ve Isparta Belediyesi Kültür Müdürü Hasan Arıtürk'ün de bulunduğu heyet dün Denizli'ye gitti. Denizli'de kurulan kent konseyinin çalışmalarını yerinde inceleyecek olan heyet, burada yapacağı izlenimlerin ardından Isparta Kent Konseyi ile ilgili çalışmalara başlayacak.

ISPARTA: ''Zabun İller Bankası Genel Kurul Üyesi''
AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Av. Osman Zabun, Isparta, Burdur ve Antalya'yı temsilen İller Bankası Genel Kurul üyeliğine seçildi.

NOKTA: ''Hava kirliliğine karşı bacasız kazan''
Isparta'da faaliyet gösteren Olgun Metal Teknik Firması hava kirliliğini önleme amacıyla kalorifer kazanları için ''Dumansız tam yak ünitesi'' geliştirdi.

İLKE: ''CHP kadınlara güveniyor''
CHP'nin iktidara yürüyüşünde kadınlara büyük rol düştüğünü belirten Kadın Kolları Başkanı Şaziye Oğuz, ''Türkiye'nin CHP iktidarına ihtiyacı var bunun için halkın her kesiminden oy istiyoruz'' dedi.

OBJEKTİF: ''Isparta'ya YöK'ten yeşil ışık''
YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan ile bire bir görüşen AK Parti Milletvekili Sait Dilek, Uluborlu ve Eğirdir'de açılması planlanan 4 yıllık yüksek okul projesinin kurum gündemine alındığını müjdeledi.

ISPARTA EKSPRES: ''ITSO'dan üç önemli aktivasyona öncülük''
Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Isparta'yı tanıtacak ve alternatif turizm pastasından pay almasını sağlayacak 3 önemli programa destek olma kararı aldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.