Isparta Basınında Bugün - 11 Şubat 2012

Isparta Basınında Bugün - 11 Şubat 2012

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Şubat 2012 11:38
Isparta Basınında Bugün - 11 Şubat 2012

AKDENİZ: 'İmar bombaları"
Meclis İmar Komisyonu, 2. imar darbesini indirdi. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün imar çapı, imar ön olur işlemi, yapı ruhsatı ve çatı vizesi işlemine çalışma hükümlerini belirledi.

DEMOKRAT: "Harezmi ödülünü Ahmedinejad verdi"
Türk bilim adamı Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Biyofizik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Nazıroğlu, İran Bilim ve Teknoloji Bakanlığına bağlı İran Bilim ve Teknoloji Araştırma Örgütü (IROST) tarafından verilen Uluslararası Harezmi Ödülü'nü (Khwarizmi International Award), İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'tan aldı.

NOKTA: "Borç isteği Meclis'i gerdi"
Isparta Belediyesi'nin iki mahallede hayata geçirmeyi planladığı Gökkubbe modeli pazar projeleri için İller Bankası'ndan istediği 5 milyon lira borç yetkisi Belediye Meclisi'ni gerdi.

OBJEKTİF: "Bizim kara tren gecikmeyecek"
Isparta Garı'nda çürümeye terk edilmiş kara treni kurtarmak için çalışma başlatıldı. Bakımdan geçirilecek kara tren çalışır vaziyete getirilecek.

İLKE: "İşçilerin hukuk zaferi"

Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Cemal Kurt, "Balaman ve ekibi hem sendikal suç işlemiş hem de örgütlü bir çalışmayla işçinin ekmeğiyle, huzuruyla oynamışlar, bir çok işçinin aile düzenini bozmuşlardır. Tabii ki bu ceza bir nebze olsun işçilerin çektikleri acıya merhem olmuştu" açıklamasında bulundu.

GÜLSES: "Sevgililer Günü bereketi"

Yılın en romantik günü olarak değerlendirilen 14 Şubat'a sayılı günler kaldı. Sevgililer Günü'nü fırsat olarak değerlendiren esnaflarda düzenledikleri farklı etkinlikler ile özel indirimler ile nasiplerini almak istiyor.

EKSPRES: "İl Müftülüğü için uygun yer bulundu"

Müftülük hizmet binası için Belediye Meclisi'nde önemli bir karar alındı. Meclis, eski tabakhanenin bulunduğu alanda Müftülük Sitesi Projesi için yer tahsis etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.