Isparta Basınında Bugün - 12 Ağustos 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ağustos 2011 11:32
Isparta Basınında Bugün - 12 Ağustos 2011
Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Söyleyene bak!''
Belediye, eski Belediye Başkanı Hasan Balaman'ın yaptığı şikayet üzerine Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi 3. Proje tadilatı ile kamunun zarara sokulduğu iddialarıyla ilgili soruşturuluyor.

DEMOKRAT: ''Sağlık kompleksi 2014'de tamam''
Sümer Halı arazisine kurulacak olan Sağlık Kompleksi 2014 yılında Isparta'da hizmete geçmiş olacak. Sağlık Müdürü Önal, ihaleyi alan firmaya 24 ay süre tanınacağını söyledi.

GÜLKENT: ''Krize yol açan mesireliği SDÜ yeniden talep ediyor''
2010 Yılında mülkiyeti Özel İdare'ye ait boş durumdaki Milas Alabalık Üretme Tesisleri'ni, öğrencilerin eğitimi için isteyen SDÜ'nün 10 yıllık kiralama talebine İl Genel Meclisi ''daha sonra'' yanıtı vermişti. Aradan geçen bir yıllık süreden sonra SDÜ, Milas Mesireliğine yeniden talip oldu.

ÇÖZÜM: ''Mustafa Şener'de ivme sürekli yukarıya''
Isparta'nın en iyi okullarından Mustafa Şener İlköğretim Okulu 2011 SBS'de de başarısını yükseltti. Okul öğrencileri 10 Fen Lisesi, 20 Öğretmen Lisesi, 67 Anadolu Lisesi kazanma başarısını gösterdi.

MANŞET: ''Ramazan ayı sigara'yı bırakmak için bir fırsat''
Sağlık Müdürü Uz. Dr. Süleyman Önal, sigara tiryakilerinin Ramazan ayını iyi değerlendirmeleri gerektiğini, bu ayın sigaradan kurtulmak için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

HABER: ''Mehmet Akol'dan iddialara cevap''
Son günlerde Isparta Devlet Hastanesi eski Başhekimi Ramazan Okutan ve Hastane temizlik şirketi sorumlusu Mehmet Akol, hakkında çıkan iddialara cevap geldi. Haber Gazetesi'nde de yer alan iddialar üzerine açıklamada bulunan Şirket Sorumlusu Akol, ''Öncelikle şunu merak ediyorum; soruşturma aşamasında olan belge ve bilgiler sizin elinize kim tarafından verildi?'' dedi.

OLUŞUM: ''Yöneticiler dilencilikten kurtulamadı''
Eğitim Bin Sen Şube Başkanı İhsan Arıcı, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okullarda alınan bağışlarla ilgili konuya açıklık getirildiğini fakat okullara ödenek ayrılmadığı için idarecilerin dilencilikten kurtulamadığını söyledi.

EKSPRES: ''Teknoloji üssü Cami: Anadolu''
Isparta'nın I. Derece Deprem Kuşağı'nda yer almasından hareketle 10 sütun üzerinde yükseltilen Anadolu Camisi, teknoloji odaklı bir mabet. Cami de vakit namazları arası diz üstü bilgisayar, CD ve Tepegöz yöntemiyle dersler veriliyor. Cemaat ile daha güçlü bağ için ise her Cuma Sabah Namazı'ndan sonra çorba ikram ediliyor. İşte Anadolu Camisi'nin güzel öyküsü.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.