Isparta Basınında Bugün 12 Temmuz 2011

Isparta Basınında Bugün 12 Temmuz 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Temmuz 2011 10:12
Isparta Basınında Bugün 12 Temmuz 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "Terk ederken açık bir kapı bırakın"
Mahrukatçılar, ısınma sektörü pastasına ortak olan doğal gazın varlığını ilk defa bu yıl hissetti. Kömürcüler, doğal gaza geçen kamu kuruluşları ile siteler, apartmanlar ve müstakil ev sahiplerine çok önemli uyarılarda bulundu.

DEMOKRAT: "Eğitimde hayırsever fakiriyiz"
Eğitimde öncü kent olmayı hedefleyen Isparta, bölgede hayırseverlerin eğitime en az katkı sağladığı il oldu.

NOKTA: "Bilim sanat merkezi yeni eğitim öğretim yılına yetişecek"
Isparta'da üstün zekalı çocukların eğitim gördüğü 10 derslikli iki katlı bilim ve sanat merkezi inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

MANŞET: "Baca temizleme kursu açılacak"
Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bina bacalarının temizlenmesinde ehil kişiler yetiştirmek üzere baca temizleme kursu açıyor. Bu kursa katılmak isteyen vatandaşlar 18 Temmuz 2011 ile 23 Temmuz 2011 tarihleri arasında İtfaiye Müdürlüğüne müracaat edebilecekler.

Isparta: "CHP Parlamento'nun işlevini el kaldırıp indirme olarak görmemektedir"
CHP İl Başkanı Erdoğan, tutuklu milletvekillerinin yeminden sonra da yargılanmalarına karşı çıkmadıklarını, dokunulmazlık veya af istemediklerini belirterek, "CHP sadece ve sadece hukukun üstünlüğünü, TBMM'de halkın iradesinin egemen olmasını, evrensel hukukun gereği olarak seçilen milletvekillerinin yeminlerini ederek yasama görevine katılmalarını istiyor" dedi.

GÜLKENT: "Eğirdir'de 30 hektarlık alan kül oldu"
Eğirdir ilçesi Karaburun mevkisinde Eğirdir Dağ Komando Okulu Eğitim Tesisleri yanındaki ormanlık alanda çıkan yangın, yaklaşık 6 saatlik bir çalışma ile söndürüldü. Yangında 30 hektar alan yanarak kül oldu.

OLUŞUM: "Halk oyunlarından büyük başarı"
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Halk Oyunları Grup Yarışmalarında Keçiborlu Belediyespor Kulübü Halk Oyunları ekibi göstermiş olduğu performansla Isparta'yı başarıyla temsil etti.

HABER: "Gül bahçeleri yaşlandı"
Dünyada gülcülüğün merkezi olan Isparta'da artık bahçeler yaşlandı. Konuyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, "Mevcut bahçelerin değişmesi lazım. Isparta'da gençleştirme operasyonu başlamalı" dedi.

EKSPRES: "2 fabrika 420 istihdam"
Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi'nde Burdurlu grup Acunlar kablo makarası, PEKSAN ise mobilya ve hazır mutfak fabrikası kurdu. Fabrikalar 2 hafta içinde çarkın dişlilerini çalıştıracak.

HEDEF: "Gıdalarda yapılan hileye karşıyız"
15 senedir Isparta'da dönercilik mesleği yaptığını söyleyen Alis Burger İşletmecisi Ali Sapan, son günlerde tavuk dönerde, maliyeti düşürmek amacıyla içine karıştırılan deri, sakatat ve inek memesi gibi ürünleri karşı vatandaşı uyardı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.