Isparta Basınında Bugün - 13 Ocak 2011

Isparta'da bugün yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ocak 2011 10:41
Isparta Basınında Bugün - 13 Ocak 2011

Isparta'da bugün yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Yalvaç'ta kavga Isparta'ya zarar!''
AK Parti Milletvekili Haydar Kemal Kurt ile Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram arasındaki siyasi çekişmenin faturası, bu sefer Isparta'ya kesildi. Isparta OSB'nin genişletilmesinin önünü tıkayan Yalvaç OSB'nin feshi süreci, İlçe Belediye Meclisi ile Yalvaç TSO tarafından oybirliği ile kabul edilirken, çoğunluğu AKP'lilerden oluşan İl Genel Meclisi'ne takıldı.

DEMOKRAT: ''Gülbirlik gözünü sahil kentlere dikti''
Gülbirlik, yeni yılda, sahil kentlerinde yerli ve yabancı turistleri hedef aldı. Rosense markasıyla 10 çeşit güneş kremi üretilecek. Ekonomik kriz nedeniyle geçen yıl 10 milyon lira ciro hedefini tutturamayan Gülbirlik, bu rakama iki yıl sonra ulaşma peşinde.

ÇÖZÜM: ''Elazığ'a hizmet etmek istiyorum''
Isparta İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Süleyman Önal, Elazığ'dan milletvekili aday adaylığını ilk kez açıkladı. Önal, Elazığ'da katıldığı bir toplantıda, ''Elazığ'a hizmet etmek istiyorum'' dedi.

ISPARTA: ''Fabrikanın makineleri Isparta'ya geldi''
Isparta'da 15 Ocak'ta temeli atılması planlanan bimsblok fabrikası için 4 tırlık makine Isparta'ya getirildi.

GÜLSES: ''Kas ağrılarına doğal şifa''
Kaslarda yaygın ağrı, uyku bozukluğu, yorgunluk, halsizlik gibi belirtileri olan fibromiyalji hastalığında stresin tetikleyici etkisini tespit eden Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi öğretim üyeleri, E ve C vitamini kullanımı ile egzersiz programlarını birlikte uygulayarak stres kaynaklı ağrıları azaltmayı başardı.

ISPARTA EKSPRES: ''2010 bilançomuz: 566 kaza ve 1 ölü''
Kent merkezinde geçen yıl meydana gelen toplam 566 trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 613 kişi de yaralandı.

NOKTA: ''Yalvaç, El Sanatları Çarşısı'na kavuşuyor''
Yalvaç Belediyesi, kent merkezinde geleneksel el sanatlarının bir arada bulunduğu bir çarşı oluşturuyor. Bu kapsamda geleneksel el sanatları ustaları ile bir toplantı düzenlenerek, çarşıya gelecek esnaflar belirlendi.

OBJEKTİF: ''Belediye-İş, Torba Yasa'ya karşı''
Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Cemal Kurt, TBMM gündeminde yer alan torba yasanın belediye işçilerini ilgilendiren maddesinin bu haliyle kabul edilemez olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.