Isparta Basınında Bugün - 13 Şubat 2012

Isparta Basınında Bugün - 13 Şubat 2012

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2012 10:57
Isparta Basınında Bugün - 13 Şubat 2012

AKDENİZ: "Ayıp temizleniyor"
Kamuoyunda oluşan tepki Karayolları Antalya Bölge Müdürlüğü'nü harekete geçirdi. Yolda eskiden olduğu gibi 'Isparta-Antalya', 'Burdur- Antalya' yazan tabelalar olacak.

DEMOKRAT: "SDÜ'den engel tanımayan adım"
SDÜ Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde Engelli Teknolojileri Geliştirme Merkezi kuracak.

ÇÖZÜM: "Top milletvekillerinde"
Deri Organize Sanayi Bölgesi'nin karma Organize Sanayi Bölgesi olması yönünde yönetim kurulu kararı çıktı. Şimdi sıra Ticaret Bakanlığı'nın onayında.

NOKTA: "Kalp Merkezi'nde taşınma başladı"
SDÜ Şevket Demirel Kalp Merkezi hasta hizmetinde hiçbir aksama olmaması için kısım kısım taşınmaya başladı.

OBJEKTİF: "Ahşap ürünlere marka satışı"
Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün yanında bulunan Ahşap Oymacılığı Atölyesi'nde üretilen ürünler IYAŞ Alışveriş Merkezi'nde açılan Gül Sanat Galerisi'nde halkın beğenisine sunuluyor.

İLKE: "Isparta yatak sayısında ikinci"
Sağlıkta 2012 Yılı Projeksiyonu ve Fikir Alışveriş Toplantısı'nda konuşan Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Tuğrul Sezer,"Türkiye'de bin nüfus başına en fazla uzman doktor ve hasta yatağı önce Bolu'da, sonra Isparta'da" dedi.

GÜLSES: "TKDK'dan yeni destekler geliyor"
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme (TKDK) İl Koordinatörlüğü ikinci etap tedbirler için AB Komisyonu akreditasyona geliyor. Bu hafta Hatay'da yapılacak akreditasyon incelemelerinin ardından yöresel ürünlerin geliştirilmesi, çiftlik ürünleri ve turizm başlıklarında gelecek olan projelere de yüzde 50 oranında hibe desteği verilecek.

EKSPRES: "Gazeteci Aksöz, Rektör Danışmanı oldu"
SDÜ Meslek Teknik Bilimler Yüksekokulu'na öğretim görevlisi olan Gazeteci Şakir Aksöz, Rektör Prof. Dr. Hasan İbicioğlu'na basın danışmanı olarak atandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.