Isparta Basınında Bugün - 14 Aralık 2010

Isparta'da Yayımlanan Gazetelerin Bazı Haber Başlıkları Şöyle..

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Aralık 2010 10:30
Isparta Basınında Bugün - 14 Aralık 2010

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: 'Zehir solumaya devam edemeyiz'

Isparta'nın mevcut hava kirliliği değerleriyle Türkiye'nin de imza koyduğu Kyoto Protokolü'nü yerine getirmesinin mümkün olmadığını savunan Torosgaz Genel Müdürü Oktay Küp, hayati uyarılarda bulundu.

DEMOKRAT: 'Bahane değil, işbirliğine bakıyor'

Uşak Belediyesi'nin atıl durumundaki asfalt şantiyesini ilçeye kazandıran MHP'li Belediye Başkanı Hüseyin Baykal, aynı belediyeden 230 bin Avro değerinde asfalt serici ekipmanını da temin etti.

GÜLSES: 'Özel İdare binasında son dönemeç'

2 yıldır atıl vaziyette bekleyen İl Özel İdaresi eski binası ile ilgili vatandaşlar idarecilere sert tepki gösterirken, siyasi parti temsilcileri ise konuya teknik açıdan yaklaşarak, kaybedilen sürecin bundan böyle Isparta'ya yakışır sosyal içerikli bir tesis olması noktasında görüş bildirdiler.

Isparta EKSPRES: 'E-Şifre'ye zorunlu talep'

Sosyal Güvenlik Kurumu, sigorta hizmet döküm cetvellerinin sadece E-Devlet Kapısı Projesi olan 'www.türkiye.gov.tr' portalına alınabilmesi E-Şifre'yi zorunlu adres yaptı.

ÇÖZÜM: 'Herkes fikrini söylesin'

Mimar Sinan Caddesi'ndeki yeni uygulama ile ilgili tartışmalar sürüyor. burada yapılması gereken geniş katılımlı bir toplantı düzenlenmesi ve herkesin fikrini söylemesi.

Isparta: 'Türkiye AB'ye girmeyi hak ediyor'

Süleyman Demirel Üniversitesi Avrupa Birliği Dokümantasyon Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat Okçu, AB süreci ile ilgili yaptığı toplantıda Türkiye'nin sahip olduğu değerleriyle Avrupa Birliği'ne girmeyi hak ettiğini açıkladı.

OBJEKTİF: 'Bilinçsiz soba yakımı hava kirliliğini artırıyor'

Hava sıcaklığının sıfırın altına indiği şu günlerde, kurallara uymadan yakılan soba ve kalorifer kazanları havadaki kirlilik oranını artırıyor.

NOKTA: 'Halkın derdi büyük'

MHP Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala, ev ve sivil toplum örgütü ziyaretlerinin aralıksız devam ettiğini belirterek, 'Yöneticilerimiz bu ziyaretlerde halkın dertlerini dinliyorlar' dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.