Isparta Basınında Bugün - 14 Aralık 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Aralık 2011 11:13
Isparta Basınında Bugün - 14 Aralık 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "Siyaset kazandı"
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Yıldırım'ın, eşinin genel sekreter yardımcısı olarak atanmasını sağladıktan sonra bürokrasi ile siyaset arasında başlayan savaşın kaybedeni belli oldu. Vali Memduh Oğuz'un İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in talimatı üzerine İbrahim Yıldırım'ın genel sekreterlik görevinden alınmasını teklif ettiği öğrenildi.

ÇÖZÜM: "Araplarla ilk önemli işbirliği"
Suudi Arabistan'a GÜLBİRLİK distribütörlüğü veriliyor.

DEMOKRAT: "Duman olduk"
Türkiye'de yaşanabilir kentler sıralamasında iddialı konumda bulunan Isparta, hava kirliliği konusunda sınıfta kaldı. Özellikle akşam saatlerinde kent nefes alınamaz hal alıyor.

GÜLSES: "Hayırlı olsun Isparta"
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, günlük 200 ton kapasite ile asfalt üretebilen ve 1 milyon 750 bin liraya mal olan yeni asfalt plenti tesisini basına tanıtarak 5 Ocak'ta açılacağını belirtti. Başkan Günaydın Türk firmalarının Avrupa'daki başarısını da bir reklam sloganı ile paylaştı. "Bu Türkler de çok oluyor" sözüne Başkan Günaydın, "Evet Biz Türkler çok oluyoruz" yorumunu yaptı.

GÜLKENT: "Asfalt plenti tesisinin 5 Ocak'ta açılışı yapılacak"
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından temeli atılan yeni asfalt plenti, üretim aşamasına geldi. 1 milyon 750 bin liraya mal olan tesisin önümüzdeki günlerde faaliyete geçeceğini belirten Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, resmi açılışın ise 5 Ocak 2012'de yapılacağını kaydetti.

Isparta: "Milli Piyango Bileti almak doğru bir hareket değil"
İl Müftüsü Mehmet Emin Avcı, Milli Piyango bileti alarak ona umut bağlamanın yanlış bir davranış olduğunu ve dinen uygun olmadığını belirterek, "Dinimiz alın teri ile kazanılan rızkı kabul eder, hak etmeden bol keseden kazancı kabul etmez" dedi.

EKSPRES: "Tüp mide devrimi"
İsmi açıklanmayan 155 kilogram olan 36 yaşındaki evli bir kadına tüp mide ameliyatı gerçekleştiren Doç. Dr. Celal Çerçi, "Sağlıklı yaşama uyarsa bir yıl içinde ideal kilosuna dönecek" dedi.

HABER: "Arkadaşlarımın suçsuz olduğunu biliyorum"
Isparta Belediyesi'ne kazandırılan asfalt plenti tesisinin tanıtım töreninde konuşan Başkan Yusuf Ziya Günaydın, "Biz başarılara imza atan bir belediyeyiz. Belediyeye yönelik operasyonda tutuklanan arkadaşlarımın dürüst olduğunu biliyorum. Arkadaşlarımın ilk duruşmada dışarı çıkacaklarını umut ediyorum" diye konuştu.

OLUŞUM: "AB projesinde 50 kursiyere sertifika"
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nın Türkiye'de kerevit üretim ve pazarlamasının geliştirilmesi başlıklı projesinin Eğirdir Gölü'ndeki eğitimlerinin ilk etabı sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.