Isparta Basınında Bugün - 14 Haziran 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Haziran 2011 10:50
Isparta Basınında Bugün - 14 Haziran 2011
Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Muhalefete zeytin dalı''
AKP Milletvekili Recep Özel'den tarihi çağrı: Seçim bitti. Kısır siyaseti bir kenara bırakalım. El ele tutup, Isparta için birlikte hareket edelim, ortak dili konuşalım.

DEMOKRAT: ''Seçimin yankıları''
AK Parti'nin üçüncü kez iktidara geldiği, CHP'nin oylarını yükselterek sürpriz yaptığı, MHP'nin ise oylarının eridiği Isparta'da partilerin il başkanları sonuçları değerlendirdi.

MANŞET: ''İşte partilerin değişim tablosu''
2007 ile 2011 genel seçimleri karşılaştırıldığında Isparta'daki seçimin galibi AK Parti ile CHP oldu. AK Parti yüzde 9 oranında oy kazanmasına karşın bir milletvekilini kaybetti. CHP ise yüzde 8'lik oy artışı sağlayarak kentte ikinci parti konumuna yükseldi.

ISPARTA: ''Bizim fidanımız tutmuştur''
HAS Parti İl Başkanı Bilgiç, partisinin yeni bir parti olmasına rağmen Isparta'da yüzde 1 oranında oy aldığını ancak bu rakamın küçümsenemeyeceğini belirterek, ''Bizim fidanımız tutmuştur. Bize düşen görev; bu fidana iyi bakıp yetiştirmek, iyi bir kadro oluşturmak ve geleceğe hazırlanmaktır'' dedi.

ÇÖZÜM: ''Sonuçları nasıl okuyalım''
12 Haziran seçim sonuçlarını Isparta açısından iyi okuyabilen önlemini alır, okuyamayan ise yine sandıktan beklediğini alamaz.

OLUŞUM: ''Ispartalı'nın emrindeyim''
Isparta'nın ikince kez milletvekili olan Recep Özel ilk açıklamasında gece gündüz çalışacaklarını ve her projenin takipçisi olacağını söyledi.

HABER: ''CHP'de İrfan Bakır faktörü''

Isparta halkı tarafından sevilen Cumhuriyet Halk Partisi 2.sıra Milletvekili adayı İrfan Bakır, partisinin başarısında ki şüphesiz en büyük pay sahibi.

EKSPRES: ''Eğitim Gönüllüsü'nün eseri''
Yetimdi, fakirdi, güçlüklerle okudu. Şimdi ismi, Isparta'nın sayılı zenginleri arasında anılıyor. Ne mutlu ki zenginliğinin sevincini hayır yaparak yaşıyor.

OBJEKTİF: ''Elektrikli bisiklete ceza uyarısı!''
Emniyet Genel Müdürlüğü'nün geçtiğimiz mart ayında çeşitli bakanlıklarla birlikte aldığı karar neticesinde, ''Elektrikli bisiklet'' olarak tabir edilen araçların, yalnızca A1 ve A2 sürücü belgeleri ile kullanılabileceği, aksi halinde ağır cezalar uygulanacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.