Isparta Basınında Bugün - 14 Mart 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mart 2011 18:43
Isparta Basınında Bugün - 14 Mart 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Dev yatırımla bin 300 kişiye iş''
Isparta'da kurulması planlanan biyokütle enerji santrali için günlük 900 ton orman atığı gerekecek. Bu hammaddenin temininin en az bin 300 kişiyle sağlanabileceği bildirildi.

ISPARTA EKSPRES: ''İlk başvuru Sait Dilek'ten''
Mehmet Sait Dilek, yeniden milletvekili olmak için genel merkeze adaylık dilekçesi verdi.

GÜLSES: ''Isparta Gülistan'a dönecek''
Isparta Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yaz aylarında Isparta'nın rengarenk bir görünüm alabilmesi için tırlar dolusu çiçek getirtmeye başladı.

ÇÖZÜM: ''Tarımdaki önemli sorunu Vali Oğuz çözdü''
Isparta'da tarım ürünlerinin ihracatını kolaylaştırmak, maliyet ve zaman mefhumunu ortadan kaldırmak amacıyla İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü'ne ihraç edilen sebze ve meyvelerde bulunan ilaç kalıntılarının analizi için yeni cihaz alınıyor.

DEMOKRAT: ''Isparta KİPA'yı bekliyor''
Dünyanın en büyük hipermarket zincirlerinden biri olarak gösterilen Tesco Kipa, Mart sonunda Isparta'da faaliyete geçiyor.

NOKTA: ''Isparta'yı sarsan cinayet''
Isparta'da 16 Haziran'dan bu yana kayıp olarak aranan 33 yaşındaki Mehmet Çevik'in dost hayatı yaşadığı 27 yaşındaki H.T'nin boşandığı eşi 39 yaşındaki N.T tarafından öldürülüp metruk bir evin zeminine gömüldüğü ortaya çıktı.

İLKE: ''Zatürre Isparta'yı korkutuyor''
Isparta'da zatürre tehdidinin ocak ayından itibaren baş gösterdiğini söyleyen Prof. Dr. Ahmet Akkaya, özellikle son 15 gün içerisinde bu hastalıkta belirgin artışın yaşandığını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.