Isparta Basınında Bugün - 14 Nisan 2011

Isparta basınında yer alan bazı haber başlıkları şöyle.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Nisan 2011 12:22
Isparta Basınında Bugün - 14 Nisan 2011

Isparta basınında yer alan bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "Şehrin göbeğinde unutulan hazine"
Minasın'daki Deri Organize Sanayi Bölgesi'ne taşınan tabakhanenin, Isparta'nın prestij mekanı olabilecek eski yerinde hala bir imar düzenlemesi yapılmadı.

Isparta EKSPRES: "Isparta'nın 5'inci milletvekiliyim"
AK Parti'nin sürpriz şekilde liste dışı bıraktığı Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sait Dilek, "Ankara'daki çevrem ve dostlarımla Isparta'nın emrinde olacağım" dedi.

GÜLSES: "Onurluysa kabul etmez"
CHP'nin eski Vali Ali Haydar Öner'i milletvekili aday listesinin birinci sırasına yerleştirmesinin ardından başlayan deprem devam ediyor. CHP'nin köklü üyelerinden Mükerrem Selçuk, Ali Haydar Öner'in adaylığına tepki göstererek, "Öner'e yakışan bunu kabul etmemesidir. Onurlu bir davranış göstererek 25 Nisan'a kadar adaylıktan çekilmelidir" dedi.

DEMOKRAT: "Isparta'nın 5'inci vekiliyim"
12 Haziran seçimleri için liste dışı kalan AK Parti Milletvekili Sait Dilek, 4 yılda Isparta'nın AK Parti iktidarı döneminde en çok destek alan illerden biri olduğunu söyledi.

ÇÖZÜM: "Arap yatırımcılar, Eğirdir'den 20 bin dönüm arazi istiyor"
Körfez ülkelerinden gelen işadamları lüks villa ve otel yapımı için Eğirdir'den yer arıyor.

Isparta "Kamu yatırımları 5 yılda 5'e katlanacak"
Vali Memduh Oğuz başkanlığında yapılan İl Koordinasyon Kurulu toplantısında yatırımların katlanarak devam edeceği belirtildi.

NOKTA: "Fatura yine eczacıya kesildi"
Danıştay'ın, reçeteye yazılacak ilaçlardaki sınırlamayı kaldıran kararı sonrası bir çözüm arayışına giren Sgk, faturayı eczacılara kesti. Türk Eczacılar Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ziya Örmeci, "Zaten ağır aksak çalışan MEDULA Provizyon Sistemi'nde aniden bir değişikliğe giden Sgk, reçete giriş ekranına 'teşhis' girilmesini zorunlu hale getirdi" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.