Isparta Basınında Bugün - 14 Ocak 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ocak 2011 10:30
Isparta Basınında Bugün - 14 Ocak 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Siyaset ısınıyor''
MHP Teşkilatı, hafta sonunda Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli'nin katılımıyla büyük bir şova hazırlanıyor. AK Parti kanadından ise bu ziyaret öncesinde salvolar geldi.

DEMOKRAT: ''Güvenli yatırım Isparta'ya yapılır''
Birleşik Arap Emirlikleri Ankara Büyükelçisi Khalid Khalifa Al Mualla-BAKA heyeti görüşmesinde AK Parti Milletvekili Sait Dilek, Isparta ve Burdur'un yatırım açısından bakir ve güvenli olduğunu belirtirken, Arap ve Türk iş adamlarını bir araya getirecek toplantıya destek vereceklerini bildirdi.

ÇÖZÜM: ''Faydasız tartışma yaratıyorlar''
AK Parti Isparta milletvekili Haydar Kemal Kurt, Yalvaç Organize Sanayi Bölgesi'ndeki gelişmelerle ilgili olarak Isparta ve Yalvaç'ın aleyhine olacak hiçbir imza atmayacaklarını kaydetti.

ISPARTA: ''Yatırımlar bitince harmandalı oynayacak''
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, iki projenin faaliyete girmesinin ardından harmandalı zeybeği oynayacağının sözünü verdi.

GÜLSES: ''Bir cinayet, bir intihar''
Isparta'nın Senirkent ilçesine bağlı Uluğbey beldesinde birlikte yaşadığı iddia edilen kadını tabancayla başından vurarak öldüren kişi, daha sonra aynı yerde başına tek el ateş ederek intihar etti.

ISPARTA EKSPRES: ''Sağlıkta reform kaçınılmaz oldu''
Aile Hekimliği Sistemi'nde Türkiye'ye önderlik eden ve birçok göstergesiyle birinci olan Isparta'da halen büyük açıklar var.

NOKTA: ''Cepten ilaç almaya Danıştay 'dur' dedi''
SGK'nın bir gecede yayınladığı hastaların ilaçlarını ceplerinden ödeyerek almalarını gerektiren uygulaması Danıştay kararıyla davalı idareden savunma alınıncaya kadar durduruldu.

OBJEKTİF: ''Başkanlar ayakta kaldı!''
Valilik Göl Toplantı Salonu'nda yeniden düzenlenmesinin ardından koltuk sayısındaki azalma sıkışıklığa neden oluyor. İl Koordinasyon Toplantısı'na gelen Belde Belediye Başkanları isimlerini masada bulamayınca ayakta kaldılar

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.