Isparta Basınında Bugün - 14 Ocak 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ocak 2012 09:36
Isparta Basınında Bugün - 14 Ocak 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "250 bin nüfuslu Isparta'yı 44 yıl önce gördüm'

1968 - 1978 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Fuat Uyar, 37 bin nüfuslu Isparta'nın bugünkü durumuna gelişindeki çok önemli kırılma noktalarını Akdeniz'e anlattı.

DEMOKRAT: "Halkın ekmeği ile oynadılar"
Isparta çarşı merkezinde halk ekmeği satan büfeler, belediye tarafından kaldırılıp, üstüne kira bedelinde artış istenince halk ekmek fabrikasının kapısına kilit vuruldu.

ÇÖZÜM: "Isparta'nın ilk yabancı yatırımcısı imzaya attı'
Isparta'ya ilk yabancı yatırımcı Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından kazandırılıyor. Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi'ne Mısırlı bir yatırımcı yatırım için imza attı.

Isparta: "Melih öğretmenin ismi yaşayacak"
Van'da meydana gelen depremde hayatını kaybeden Melih Doğan'ın ismi Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Milli Piyango Anadolu Lisesi'ne verildi.

NOKTA: "Eğirdir Gölü için yeni bir koruma planına ihtiyaç var"
MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, TBMM Başkanlığına verdiği araştırma önergesinde Eğirdir Gölü ile ilgili yeni bir koruma planına ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

OBJEKTİF: "İşsizlere iş imkanı'
Isparta Valisi Memduh Oğuz başkanlığında yapılan İl İstihdam ve Meslek Eğitim Kurulu toplantısında, bu yıl içerisinde çok sayıda işsiz vatandaşın, çeşitli kurumlarda belirli sürelerle toplum yararına çalışmak programı doğrultusunda çalıştırılmaları kararlaştırıldı.

İLKE: "Aşamadığımız bir konu olmadı"
Vali Memduh Oğuz, İl Koordinasyon Kurul Toplantısı'nda yatırımlara ilişkin genel değerlendirmelerde bulundu ve 2011 yılının yatırımlar açısından son derce başarılı geçtiğin belirtti.

EKSPRES: "Davraz'da güvenlik duvarı yok"
Milli sporcunun ölümü kayak merkezlerindeki güvenlik riskini de gün ışığına çıkardı. Bu bağlamda Davraz Dağı kış sporları turizm merkezinde güvenlik duvarı maalesef yok.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.