Isparta Basınında Bugün - 14 Şubat 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Şubat 2011 10:38
Isparta Basınında Bugün - 14 Şubat 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Isparta için deniz bitti!..''
Yeni Teşvik Haritasının ilk karne notları Isparta açısından tam bir fiyasko. Büyük umutlar vaadiyle ''Makus talih yenilecek'' denilen sistemden en az faydalanan il Isparta oldu.

DEMOKRAT: ''Diyabetle savaşta yalnızız''
Diyabet Cemiyeti Şube Başkanı Mustafa Aytaç, diyabetle mücadelede yalnız kaldıklarına dikkati çekerek, sigarayla savaşta hassasiyet gösteren devletten, diyabete de aynı yaklaşımı göstermesini istedi.

GÜLSES: ''Özel hükümler Isparta'da''
TÜBİTAK tarafından 1,5 yıldır devam eden Eğirdir Gölü'nün korunması ile ilgili çalışmada sona gelindi. TÜBİTAK tarafından hazırlanarak Çevre ve Orman Bakanlığı'na sunulan rapor Isparta'ya gönderildi.

ÇÖZÜM: ''Sigara denetimleri yasağa uyan işletmeleri mağdur eder hale geldi''
İl Genel Meclisi Üyesi Fevzi Özdemir, işyerlerinde açık sigara alanları oluşturan işletmelere izin verilmediğini, işletmelerin mağdur edildiğini, diğer illerde ise bu tür bölümlere müsaade edildiğini belirtti.

ISPARTA: ''Tatil bitti, öğrenciler ders başı yapıyor''
İlköğretim ve ortaöğretim okullarında, 2010-2011 eğitim öğretim yılının ikinci yarısı bugün başlıyor.

OLUŞUM: ''Eğirdir ve Uluborlu YÖK'ün gündeminde''
AK Parti Isparta Milletvekili Sait Dilek, Uluborlu ve Eğirdir'de açılması planlanan 4 yıllık yüksek okul projesinin Yüksek Öğretim Kurulu gündemine alınacağını söyledi.

ISPARTA EKSPRES: ''Sigaraya yatırım duman gibi uçtu''
Isparta'da hizmet sektöründe faaliyet gösteren birçok işletmenin sigara yasağına karşı açık alanlarda yaptığı yatırımlar boşa gitti.

NOKTA: ''500 girişimci daha geliyor''
KOSGEB'in girişimci desteği kapsamında iş kuracaklara verdiği 27 bin lira hibe desteği ve 70 bin liraya kadar olan kredi desteği iş fikirleri olan ancak sermaye sıkıntısı çeken girişimcilerin iştahını kabartıyor.

İLKE: ''Ormana 9 işçi alınacak''
Isparta Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde daimi statüde 7 özürlü ve 2 hükümlü için iş ilanı çıktı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.