Isparta Basınında Bugün - 14 Şubat 2012

Isparta Basınında Bugün - 14 Şubat 2012

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Şubat 2012 10:48
Isparta Basınında Bugün - 14 Şubat 2012

DEMOKRAT: "Nüfus personeli yargılanıyor"
CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner'e ait kimlik bilgilerinin "hukuka aykırı biçimde bir başkasına vermek" suçlamasıyla Isparta Nüfus Müdürlüğünde görevli 4 personelin yargılanmasına Isparta 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde başlandı.

NOKTA: "İbrahim Yıldırım geri dönecek mi?"
İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği sırasında eşi Rabia Yıldırım'ı kendisine yardımcı olarak atamasıyla tepkileri çekip görevden alınan İbrahim Yıldırım, Isparta İdare Mahkemesi'nde göreve iade davası açtı.

OBJEKTİF: "Davraz'a büyük ilgi"
Isparta'nın beyaz cenneti Davraz Kayak Merkezi hafta sonu yerli ve yabancı çok sayıda turisti ağırladı.

İLKE: "Yeşil okul harekatı başlıyor"
Isparta Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı makamında ziyaret etti. Belediye ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında okul bahçelerinin ağaçlandırılması konusunda anlaşmaya varıldı.

GÜLSES: "Sevgililer Günü'nün en anlamlı hediyesi Gülar'dan "
Süleyman Demirel Üniversitesi Gül ve Gül Ürünleri Araştırma ve Uygulama Merkezi (GÜLAR) sevgiliye özel en anlamlı hediye olan cam kavanoz içerisindeki gülleri satışa sundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.