Isparta Basınında Bugün - 15 Haziran 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Haziran 2011 23:53
Isparta Basınında Bugün - 15 Haziran 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Akdeniz: "Isparta gereğini yaptı"
Isparta'nın, AK Parti oylarının en çok arttığı 4'üncü il olması yeni döneme ilişkin siyasi etkinlik ve icracı makam beklentisini daha da artırdı.

DEMOKRAT: "Vekillerimizi yakından tanıyın"
12 Haziran seçimleri sonucu Isparta'yı iktidarda 2, muhalefette iki vekil temsil edecek. Isparta'nın 24. Meclis döneminde de bayan vekilli yok. AKP'nin her iki, MHP'nin tek vekili daha önce Meclis koltuğunda oturdu. Eski Vali CHP vekili Ali Haydar Öner, 38 yıllık kamu görevinden sonra ilk kez Meclis'e gidiyor.

MANŞET: "Güven için verilen oy"
AK Parti'den tekrar aday gösterilmeyen Isparta Milletvekilleri Haydar Kemal Kurt ve Sait Dilek genel Seçim sonuçlarını değerlendirdi. Kurt, halkın güven için oy verdiğini söylerken, Dilek de "Karara saygı duyulmalı. Alınan sonuç hayırlı sonuçlara vesile olsun" dedi.

ÇÖZÜM: "Meclis önemli konuları görüşecek"
Olağanüstü toplantıya çağrılan Isparta Belediye Meclisi 3 önemli konuyu görüşecek. 1-İl Özel İdare'nin Kaymakkapı'daki eski İl Özel İdare binasının otel yapılabilmesi için imar değişikliği talebi, 2-Halıkent İlköğretim Okulu'nun genişlemesi için yer talebi, 3-Eskiden Trafik Eğitim Pisti olarak kullanılan Halıkent Mahallesi'ndeki Belediyeye ait alanın okul hizmetlerinden kullanılmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tahsis edilmesi.

OLUŞUM: "Birlikte hareket edelim çağrısı"
AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, muhalefet partilere çağrıda bulunarak Isparta'ya hizmet noktasında iktidar partisinin arkasında birleşmeliyiz dedi.

Isparta: "Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ilk mezunlarını verdi"
14 Eylül 2007 tarihinde eğitim ve öğretim hayatına başlayan Isparta Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nin ilk mezunları, dün düzenlenen görkemli bir törenle diplomalarını aldı. Kültür Sinemasında gerçekleştirilen mezuniyet törenine Vali Memduh Oğuz, Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz, Sağlık Müdürü Uz. Dr. Süleyman Önal, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

HABER: "Isparta'ya müjde"
AK Parti hükümetinin büyük bir prestij kazanmasını sağlayan yol genişletme ve duble yol çalışmalarına Isparta'da da başlanacak. AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Ankara'ya gider gitmez ilk işinin Kara Yolları Genel Müdürü ile Ulaştırma Bakanının yanına gidip Başbakan Erdoğan'ın Isparta'da verdiği sözü yerine getirmek olacağını söyledi.

NOKTA: "Emeklinin yüzünün gülme zamanı geldi"
Kısa adı TÜED olan Türkiye Emekliler Derneği Şube Başkanı bir süredir emeklilerin umutla beklediği İntibak Yasası'nın neredeyse bütün siyasi partilerin Seçim bildirgelerinde ve söylemlerinde yer almasından büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, "Artık sıra çözüm için yasa çıkarmaya geldi" dedi.

EKSPRES: "Kalp Merkezi'nde reform"
Bir dönem Isparta'nın en iyi sağlık kurumlarından biri olan ve Türkiye'nin her yerinden talep gören Şevket Demirel Kalp Merkezi, sil baştan inşa ediliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.