Isparta Basınında Bugün - 15 Mart 2011

Isparta Basınında Bugün - 15 Mart 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mart 2011 18:47
Isparta Basınında Bugün - 15 Mart 2011

AKDENİZ: ''7 yıllık dönem bir facia''
Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ramazan Özcankaya, CHP'den milletvekili aday adayı olmak için emekliye ayrılan Rektör Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar hakkında şok suçlamalar ve eleştirilerde bulundu.

ISPARTA EKSPRES: ''Zaman kaybetmeseydik ilk uygulama olacaktık''
Türkiye'de ilk kez Isparta özelinden gündeme getirilen, Bölge Sağlık Kompleksi Projesi'nde kapsamlı rapor ortaya çıkmaya başladı. Ankara ve Kayseri ilk olacak ama Isparta 29 il içinde yer alıyor.

ISPARTA: ''Firari hükümlü kimlik sorgulamasına takıldı''
Isparta'da kimlik sorgulaması yapan polis memurları, hakkında cinayet suçundan kesinleşmiş 21 yıl hapis cezası olan ve bir süre önce cezaevinden firar ettiği öğrenilen kişiyi yakaladı.

GÜLSES: ''Korkmaz, devlet sözü verdi''
MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, basın mensuplarıyla bir araya gelerek, hükümetin çalışmalarını eleştirdi. Korkmaz, hükümetin 8 yıllık yarattığı tahribatı gidermek için 3 dönemlik için yetki istedi.

ÇÖZÜM: ''Güller diyarının yüzü daha da gülecek''
Sağlık Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü görevinden istifa eden Dr. Ercan Şimşek, AK Partiden Isparta Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

DEMOKRAT: ''Siyaset halka hizmet için yapılır''
AK Parti kadroları ile insanların temiz siyaset anlayışını gördüğünü söyleyen Dr. Ercan Şimşek, Isparta'dan milletvekili aday adaylığını açıkladı.

NOKTA: ''Ödediği dosya masrafını bankadan geri alacak''
Isparta'da bir bankadan konut kredisi alan Ceylan Ertoy isimli tüketici, bankaya ödediği dosya masrafını geri almak için başlattığı hukuk mücadelesinden zaferle ayrıldı.

OBJEKTİF: ''Başkanlık için iki aday''
İl Genel Meclisi iki yıllık başkanlık görev süresi tamamlandı. Meclis nisan ayı oturumunda yeni başkanını seçecek. Mevcut Başkan Kadir Dal'ın adaylığına kesin gözüyle bakılırken, AK Parti Grup Sözcüsü Osman Zabun'un, başkanlık için aday olacağı öğrenildi.

HEDEF: ''4 Milletvekilinin tamamına talibiz''
Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, 12 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde Isparta'nın çıkaracağı 4 Milletvekiline de talip olduklarını belirterek; ''Bunu başaracak güçteyiz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.