Isparta Basınında Bugün - 15 Şubat 2012

Isparta Basınında Bugün - 15 Şubat 2012

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Şubat 2012 10:22
Isparta Basınında Bugün - 15 Şubat 2012

AKDENİZ: "Dönemin Vali'sine muhbir suçlaması"
AK Parti Milletvekili Recep Özel'in, CHP Milletvekili Ali Haydar Öner'in Isparta Valiliği döneminde Belediye soruşturmasıyla ilgili bilgi sızdırdığının tespit edildiğini açıklaması gündeme bomba gibi düştü.

DEMOKRAT: "Isparta zenginleşti"
Isparta'da 2011 yılı sonunda bankalarda yatan toplam mevduat 2 milyar lira sınırını aştı. Mevduat bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 10 arttı.

ÇÖZÜM: "Ya okumuyorlar, ya okuduklarını anlamıyorlar"
AK Parti Milletvekili Recep Özel'den Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile ilgili verdiği kanun değişiklik teklifini eleştirenlere sert tepki geldi.

NOKTA: "Gülü seven dikenine katlandı"
Kar ve soğuk nedeniyle üretim aşamasında zarar gören çiçekler bu yıl sevgilileri geçen yıla göre yüzde 50 pahalı gül almak zorunda bıraktı.

OBJEKTİF: "BAKA'dan ikinci körfez hamlesi"
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) bölgenin turizm potansiyelinin tanıtılması ve Suudi Arabistan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Kuveyt ile Umman'dan oluşan körfez ülkelerinden zengin turistleri bölgeye çekebilmek amacıyla tur operatörlerine yönelik tanıtım gezisi programlarının ikincisine hazırlanıyor.

İLKE: "Isparta'nın okulu dünya projesine katıldı"
Isparta Anadolu Öğretmen Lisesi, ABD'de Stanford ve İsveç üniversiteleri iş birliğiyle uygulanan "Karbon Ayak İzi Hesaplama Projesi"ne katılarak dünyadaki eğitim kurumları arasındaki yerini aldı.

GÜLSES: "Kış bitmeden kömür krizi başladı"
Isparta'da soğuk kış günlerini atlatamadan kömür sıkıntısı baş gösterdi. Kömür satan esnafın hiç birinin deposunda kömür kalmadı.

EKSPRES: "Dikkat! Isparta kömürsüz kalabilir"
Aşırı soğuklar kömür talebini artırdı. Isparta'da kriterlere uyan tek yerli kömür Soma da yeteri kadar bulunamıyor. Fiyatlar tavan yaptı, insanlar parasıyla kömür alamıyorlar. Bulunan kömürler de Mahalli Çevre Kurulu kararlarına uymadığı için kapıdan geri dönüyor,

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.