Isparta Basınında Bugün - 16 Mayıs 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mayıs 2011 10:40
Isparta Basınında Bugün - 16 Mayıs 2011
Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Darbe mağduru Demirel'e ne oldu?''
''Kavgacı'' olarak nitelendirilmesinden rahatsız olduğunu, o an Isparta menfaati neyi gerektiriyorsa öyle davrandığını söyleyen AK Parti 22. dönem Milletvekili ve şu an aday olan Recep Özel, Demirel'e göndermede bulundu.

DEMOKRAT: ''Emekli artık vaat değil, çözüm istiyor''
Emekliler, siyasilerden beklentilerini 12 madde halinde sıraladı. Emeklinin önceliği intibak yasasının bir an önce çıkarılması. Sosyal güvenlik kapsamının genişletilmesi ve çalışan kesimle eşit koşulların sağlanması da öncelikler arasında.

ÇÖZÜM: ''Kazaklar Vali Oğuz'u ziyaret etti''
Kazakistan Taraz Bölgesi Kazak-Türk Lisesi Müdür Yardımcısı Cuma Kul Başkanlığındaki Kazak heyeti Vali Memduh Oğuz'u ziyaret etti.

ISPARTA: ''Belediyeden ikinci fabrika''
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Bimsblok fabrikasının yanına dış yalıtım maddesi üreten ikinci bir fabrika kurulacağını müjdeledi.

İLKE: ''Çiftçiler, yeni yasama yılını dört gözle bekliyor''
12 Haziran'da yapılacak olan seçimlere tam bir ay kaldı. Sivil toplum kuruluşları meclise gidecek olan milletvekili adaylarına değişik sitemlerde bulunurken haklarının korunmasını ve özlük koşullarının iyileştirilmesini istiyor.

OBJEKTİF: ''Eczacılar haklı çıktı''
Türk Eczacıları Birliği, son dönemde oldukça popüler bir hal alan ve mucizevi bir ürün olarak lanse edilen ''altın çilek'' hapının halk sağlığı üzerinde oluşturacağı ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceğini belirterek haklı çıktı.

ISPARTA EKSPRES: ''Engeli aşmak için ilk adım atıldı''
Göreve geldiği günden bu yana Engelli İş Eğitim Merkezi kurulmasına yönelik çalışmalar yürüten Vali Memduh Oğuz, kompleksin yapımı için hayırsever işadamı Mehmet Yüceer ile birlikte ilk adımı attı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.