Isparta Basınında Bugün - 16 Şubat 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Şubat 2011 10:28
Isparta Basınında Bugün - 16 Şubat 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

DEMOKRAT: ''Başkan ne demek istedi''
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, İzmir Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla polisin belediyede yaptığı evrak mesaisinin ardından farklı şeylerin olduğunun mesajını verdi.

GÜLSES: ''Okul aile birlikleri mercek altında''
Milli Eğitim Bakanlığı, 81 il müdürlüklerine verdiği talimatla bir komisyon kurulmasını ve kurulan komisyonun okul aile birliklerinin işleyişini denetlemesi kararı Isparta'da uygulanmaya başlandı.

ÇÖZÜM: ''Dede iddialı konuştu''
Demokrat Parti İl Başkanı Hüseyin Dede, Genel Başkan Namık Kemal Zeybek'in genel başkanlığı ile iktidar yürüyüşünün başladığını ve partilerinde yeni bir dönemin başladığını söyledi.

ISPARTA: ''Biz işimize bakıyoruz''
Polisin belediyeden evrak istemesi olayı ile ilgili olarak Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ''Bizim olumsuz bir işimiz ve hareketimiz yok. Biz işimize bakıyoruz, hizmet ediyoruz'' dedi.

NOKTA: ''Isparta, çöpten elektrik üretecek''
Isparta Belediyesi yönetimi, çöpten elektrik üretimi sağlama projesi için Avusturya menşeli bir şirketle görüşmelerini sürdürüyor.

İLKE: ''Bedre Plajı'na 150 ağaç dikildi''
Doğa Sporları Derneği üyeleri Eğirdir Bedre Plajı'na 100 çınar ve 50 akasya ağacı dikti.

OLUŞUM: ''Listeden silindik''
Demokrat Parti İl Başkanı Hüseyin Dede, Genel İdare Kurulu'nda 6 il başkanına görev verildiğini ancak eski genel başkana karşı yaptıkları çalışmalardan dolayı listeden silindiklerini söyledi.

OBJEKTİF: ''SDÜ'nün 100. yıl hedefi''
Kurulduğu 1992 yılında 52 bin 688 metrekare kapalı alanda yüksek öğretime başlayan SDÜ, bugün 441 bin 756 metrekare kapalı alana ulaştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.