Isparta Basınında Bugün - 17 Ekim 2011

Isparta Basınıdan Bugün 17 Ekim 2011, Pazartesi

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ekim 2011 10:21
Isparta Basınında Bugün - 17 Ekim 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

GÜLKENT: "Çocuğunuz hala okula alışamamışsa sebebi, yaz tatili"
Okullar açıldı ama hala okula alışamayan veya derslerine adapte olamayan öğrenciler var. Bu durumun aslında tatil anlayışı ile doğrudan bağlantılı olduğunu söyleyen Psikolog Şule Tola, ailelerin de alışkanlıklarını çocuklarına göre düzenlemesi gerektiğini belirtti.

Isparta: "MHP Genel Başkanı Bahçeli'den belediyeye ziyaret"
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Isparta Belediyesi'ni ziyaretinde yolsuzluk operasyonu ile ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bahçeli, "Tüm Isparta halkının, Belediye Başkanı ve Isparta Belediyesi'ne yapılmış olan haksız suçlamalar karşısında sayın Belediye Başkanımızın yanında olacağına inanıyorum" dedi.

DEMOKRAT: "Gençlere Avrupa'nın imkanlarından yararlanma fırsatı"
Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Koordinasyon Merkezi, Isparta'da Avrupa fırsatlarından yararlanmak isteyen gençlerin bu imkanlara nasıl sahip olabileceği konusunda danışmanlık hizmeti vermekle yetkilendirildi.

OBJEKTİF: "Dahi çocuklar burada yetişecek"
Hızlı zeka gelişimi ve ileri seviyede analitik düşünme yeteneği olan yeni nesiller yetiştirmeyi amaçlayan Mega Aritmetik Dahi Çocuk Eğitim Merkezi, Isparta'da hizmet vermeye başladı. Eğitim sonunda çocuklar 10 haneli 10 sayı ile dört işlem yapabilecek.

EKSPRES: "Isparta'nın sevdiği marka"
Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı genel şemsiyesi altındaki Deepo Outlet Center'ın Isparta ile çok özel bir bağı var. İhtisas dalında Akdeniz'in en büyük Avm'si olan Deepo yıllık 5 milyon ziyaretçi çekiyor.

MANŞET: "Hollanda'yı örnek almalıyız"
Isparta Ticaret Borsası (ITB) heyeti, tarımsal üretimde dünyanın bir numarası Hollanda'da temaslarda bulundu. ITB Başkanı Adar, Hollanda'nın 50 milyar dolarlık ihracatını şaşırtıcı bulduğunu söyleyerek, Isparta'nın Hollanda'yı örnek alması gerektiğini savundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.