Isparta Basınında Bugün - 17 Kasım 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Kasım 2011 11:30
Isparta Basınında Bugün - 17 Kasım 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Dünya üniversitesi olma yolunda ilk adım''

Dünyada 20 bin üniversite arasında seçilen en iyi ilk 2 bin üniversite listesine ziraat ve çevre kategorisinde 480'inci sıradan SDÜ de girdi.

DEMOKRAT: ''Devlet Bahçeli, Isparta Belediyesi'ni böyle övdü''
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Isparta Belediyesi'ni örnek gösterdi. Bahçeli, ''MHP'li belediyeler yerel yönetimlerde bir marka olmuş ve partimize gönül veren insanımızı hiç yüzüstü bırakmamıştır'' dedi.

MANŞET: ''Isparta, kendi çözümünü kendisi yapacak''
Hükümetin açıkladığı depremde öncelikli riskli iller arasında Isparta'nın yer almadığını belirten İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Göçer, Isparta'nın kendi çözümünü kendisi yapacağını söyledi. Göçer, kentsel dönüşüm çalışmalarının hemen başlamasını istedi.

GÜLKENT: ''Gensorunun amacı KCK operasyonlarının durdurulmasıdır''
TBMM Genel Kurulunda, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin hakkında BDP tarafından verilen gensoru önergesi üzerinde konuşan MHP Isparta Milletvekili Süleyman Nevzat Korkmaz, gensorunun amacının ''KCK operasyonlarının durdurulması'' olduğunu iddia etti.

ISPARTA: ''Ne oldu bizim birleştirme projesi''
Tuhafiyeciler Sitesi esnafı, Belediye İşhanı ile kendi sitelerini bağlayacak alt geçit projesinin biran önce hayata geçmesini istiyor.

ÇÖZÜM: ''Yanlış anlama var''
Ticaret Meslek Lisesi'nin giriş çıkışlarının Ülkü İlköğretim Okulu ile çakıştığını bu nedenle lisenin giriş kapısının değişmesi gerektiğini yazdım. Bazı okurlarımız yanlış anlamışlar ve Ticaret Meslek Lisesi'ni eleştirdiğimizi düşünmüşler. Yanlış anlaşılma olmasını istemem, konu okulun ismi değil, lise, ilköğretim okulunun aynı yerde olmasıdır.

EKSPRES: ''MHP kapıyı gösterdi, o icraatları savundu''
MHP'nin, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a muhalif diye kesin ihracını istediği Meclis Üyesi Uğur Bestelci, belediye icraatlarını eleştiren AK Partili Ahmet Aydemir'e çok sert cevap verdi. Bestelci ''yatırım yok'' diyen Aydemir'e Hasan Balaman dönemini hatırlatarak, ''Eğer yatırım anlayışınız boş bir arsaya iki spor aleti koymak, iki bordür koymak ve çimle yeşillendirmekse, diyecek lafım yok'' diye konuştu.

NOKTA: ''Ziraat SDÜ'nün işi''
SDÜ, çevre ve ziraat alanında, dünyanın en iyi 500 üniversitesi sıralamasında listeye girmeyi başardı. SDÜ, bu alanda Türkiye'deki 125 üniversite arasında 11'inci, genel başarı sıralamasında ise üniversitemiz 531 puanla 26'ncı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.