Isparta Basınında Bugün - 17 Mayıs 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mayıs 2011 11:31
Isparta Basınında Bugün - 17 Mayıs 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Akdeniz: "Isparta'nın geleceği sağlık turizmi"

10 milyon Dolar kaynakla Kanser Tanı ve Tedavi Merkezleri kuran SDÜ, Isparta'yı sağlık turizmi hedefine bir adım daha yaklaştırıyor.

DEMOKRAT: "İhanet ettiler"

MHP'li Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Isparta'ya 9 yıldır ne yaptığını sordu. Günaydın, "9 yıldır Isparta'ya Başbakan Erdoğan'ın ve AK Parti Milletvekillerinin yapamadıklarını ben yapacağım. Allah'tan başka kimseden korkum yok" dedi.

ÇÖZÜM: "12 yaşındaki kız sobadan sızan karbonmonoksitten zehirlendi"

Hilmi Dilmen İlköğretim okulu öğrencisi 12 yaşındaki Aslı Yerlikaya, karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi.

İLKE: "Esnaf hiç bu kadar sıkıntıya düşmedi"

CHP Milletvekili Adayı Ali Haydar Öner, Esnaf Odaları Başkanı Mehmet Aybatılı'ya yaptığı ziyarette "Esnafımız hiçbir zaman bugünkü kadar sıkıntıya düşmemişlerdir. Onlara yönelik doğru politikalar bugüne kadar maalesef yapılamadı" dedi.

OBJEKTİF: "Seni unutmayacağız Aslı"

Isparta'da bir apartmanda kapıcılık yaparak geçimlerini sağlayan Yerlikaya ailesinin 3 ferdi, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Olayda 12 yaşındaki Aslı Yerlikaya yaşamını yitirdi.

Isparta EKSPRES: "Belediye işçilerine 100 TL'lik moral"

Hak-İş ile Belediye-İş sendikaları arasında devam eden yetki davası nedeniyle 5 yıldır toplu iş sözleşmesi yapılamayan Isparta Belediyesi'ndeki 424 sendikalı işçiye ikinci kez 100 TL'lik iyileştirme yapıldı.

HEDEF: "En büyük sorunumuz eleman yetersizliği"

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Salih İlhan, en büyük sıkıntılarının eleman yetersizliği olduğunu belirterek, "Şu anda ilçeler dahil çalışan 115 kişiyiz. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı ilimizde yaklaşık 36 bin SSK çalışanı aktif olarak, 6 bin 200 SSK Tarım sigortalımız var, 26 bin Bağ-Kur 4B sigortalımız var. 9 bin Bağ-Kur tarım sigortalımız var. 24 bin civarında emekli sandığı aktif sigortalımız var. 10 ? 12 bine yakın emekli olmuş sigortalımız var" dedi.


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.