Isparta Basınında Bugün - 18 Ekim 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2011 12:06
Isparta Basınında Bugün - 18 Ekim 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle.

AKDENİZ: "Markajdasın, kayınbiraderini uzaklaştır"
Belediyeye yönelik operasyon öncesinde emniyet güçlerinin yaptığı geniş çaplı iletişim takibi kayıtlarından sızan bilgi oldukça ilginç. İddialara göre, operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden N.D, E.K'ye telefonda,
"Vali, belediye başkanına (Markajdasın kayınbiraderini uzaklaştır) demiş" şeklindeki konuşması telefon kayıtlarına yansıdı. CHP Milletvekili Öner, valilik dönemindeki gizli bilgileri belediye başkanıyla paylaştı mı?

MANŞET: "20 mahalle doğal gaza kavuşuyor"
Isparta'nın 20 mahallesi doğal gaza kavuşuyor. Mahallelere doğal gaz verilmesiyle ilgili Binbirevler Mahallesi girişinde yapılan sade bir törenle halka doğal gaz arzı başlatıldı.

Isparta: "Şehit okuluna anlamlı günde açılış"
İstanbul Ticaret Odası ( İTO) tarafından Isparta'da yaptırılan 24 derslikli okul tamamlanma aşamasına geldi. Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz, Davraz Mahallesi'nde yaptırılan okulun 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde açılacağını müjdeledi. Okula Şehit Mustafa Özütok ismi verilecek.

DEMOKRAT: "Tarım desteğinde üçüncü çağrı"
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, Kırsal Kalkınma Bileşeni kapsamında uygulanacak yatırımlara ilişkin dün itibariyle üçüncü proje başvuru çağrısına çıktı.

GÜLKENT: " Isparta'dan gönüllü 50 anne ile proje başlatıldı"
Sağlıklı nesillerin oluşturulması için anne sütünün önemi ve emzirmenin özendirilmesine yönelik çalışmalar yürüten Sağlık Müdürlüğü, 50 gönüllü anne ile yola çıktı.

ÇÖZÜM: "Müdür Bey nerede yaşıyor?"
Milli Eğitim Müdürü Yılmaz yine yaptı yapacağını. Okul müdürlerine gönderdiği resmi yazı ile özetle, "Öğrencilere ek kaynak alımının ve sınıfların ihtiyaçları için para toplamanın yasak olduğunu" belirtti. İyi de sayın Yılmaz, siz nerede yaşıyorsunuz? Bu söylediklerinizin gerçekleşme şansı var mı? Bir müdür olarak veliye veya öğretmene nasıl "Ek kaynak alma" dersiniz?

EKSPRES: "5 kalem ile 50, 8 milyon avroluk havuzda varız"
Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Koordinatörlüğü'nün 3. kaynak destekleri için başvurulacak alanlar ve bütçeleri dün yayımlandı. 3. çağrı bütçesi 106 milyon avro. Isparta 5 kalemde desteklenecek. 5 kalem havuzu toplam kaynağı 50 milyon 844 bin avro. Destek oranları yüzde 50 ile 65 oranında değişkenlik gösteriyor. Müracaatlar 19 Aralık 2011'de başlayacak, 10 Ocak 2012'de sona erecek.

NOKTA: "Tarım desteğinde üçüncü çağrı"
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, Kırsal Kalkınma Bileşeni kapsamında uygulanacak yatırımlara ilişkin dün itibariyle üçüncü proje başvuru çağrısına çıktı.


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.