Isparta Basınında Bugün - 18 Kasım 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Kasım 2011 10:51
Isparta Basınında Bugün - 18 Kasım 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Mektupları, darbeleri unutmayın Anayasa sürecine katkı yapın''
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ''darbelerin en çok mağdur ettiği şehir'' olarak tanımladığı Isparta'ya ve Süleyman Demirel Üniversitesi'ne böyle seslendi.

DEMOKRAT: ''Arınç'tan Balaman itirafı''
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 2009'daki belediye başkanlığı seçimini Isparta'da kaybetmelerindeki en büyük faktörün yanlış aday tercihi olduğunu söyledi.

ÇÖZÜM: ''Arınç, Demirel polemiğine girmedi''
SDÜ'nün açılış töreni için Isparta'ya gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ''Neden Demirel gelmedi?'' sorusuna ''Demek ki mazereti var, gelseydi birlikte bulunurduk'' dedi.

NOKTA: ''Rektör'den yeni Anayasa vurgusu''
SDÜ Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi'nde düzenlenen akademik yılın açılışında konuşan SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Türkiye'de demokrasinin evrensel standartlarına uygun çoğulcu katılımcı demokratik rejimini yeniden inşa edilmesi gerektiğini kaydetti.

OBJEKTİF: ''ISBAŞ tuz parasına satılmış''
ISBAŞ'ın önceden çöplüğe atılmış bir fabrika olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ''Bu fabrika tuz parasına satılmıştı. Biz bunu aldık. Şimdi 2 vardiya ile ayda 30 bin bimsblok üretiyoruz'' dedi.

EKSPRES: ''Bilim şehidinin ismini verelim''
7 milyon lira finansmanla dün açılan Türkiye'nin en nitelikli Radyasyon Onkolojisi Merkezi için SDÜ bir bilim şehidi vermişti. Doç. Dr. Fatma Ataman, varian sistemini kurmak için Ankara'ya seyahat halinde iken görev sırasında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirmişti. Rektör Prof. Dr. Hasan İbicioğlu'nun merkeze bilim şehidi Ataman'ın ismini vermesi gerekiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.