Isparta Basınında Bugün - 18 Ocak 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2012 12:05
Isparta Basınında Bugün - 18 Ocak 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "Isparta gereğini yaptı top siyasilerde"
Altyapısı 19 yılda, üstyapısı da çok sayıda zayiat verilerek tamamlanana Minasın Deri Osb'de tarihi bir karara imza atıldı.

DEMOKRAT: "Küçük sitede büyük şok"
Gül Küçük Sanayi Sitesi'nde imalat ve tamirat mesleklerinin icra edildiği bölümlerde sözleşmeye aykırı olarak gıda sektörüne yönelik firmaların faaliyette bulunması üzerine bakanlık, bu işletmelerin ruhsatlarının iptalini ve bundan böyle verilmemesini istedi. Belediye sorunun çözümü için devreye girdi.

ÇÖZÜM: "Nefesler tutuldu"
İhaleye fesat karıştırmak, resim evrakta sahtecilik ve çıkar amaçlı suç örgütü kurmak suçlamasıyla Isparta Belediyesi'ne yönelik yapılan operasyonun ardından davanın kabulü veya reddi için bugün son gün.

NOKTA: "Zincirsiz araçların trafiğe çıkmasına izin verilmiyor"
Kış mevsimi dolayısıyla Isparta Emniyet Müdürlüğü, daha güvenli bir trafik ortamının yaratılmasıyla ilgili bir takım önlemler aldı.

OBJEKTİF: "Sırada hangi kurumlar var"
Isparta Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün kapatılmasına tepki gösteren MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz, "AKP milletvekilleri, kapatmayı düşündüğünüz sırada hangi kurumlar var" diye sordu.

İLKE: "O rakamlar emekliyi üzdü"
2000 yılı öncesinde emeklilileri ilgilendiren intibak düzenlemesinde hükümetin belirlediği rakamlar emekliyi tatmin etmedi.

EKSPRES: "Bu kez müjde"
Pınargözü Doğal Kaynak Suyu Projesi tamamlandı. İhaleyi Antalya'dan faaliyet gösteren sanayici Mehmet Burhan Mert kazandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.