Isparta Basınında Bugün - 18 Şubat 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Şubat 2011 12:27
Isparta Basınında Bugün - 18 Şubat 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Bahçeli de evrakları istedi''
MHP Genel Merkezi, Isparta Belediyesi'ndeki gelişmeleri yakın takibe aldı. Bahçeli'nin talimatıyla İzmir Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı'nın talep ettiği evrakların örnekleri istendi.

DEMOKRAT: ''Dipsiz kuyu''
Bilim adamlarını ikiye bölüp çıkardığı karbondioksit gazı nedeniyle canlı varlıkları tehdit eden kuyu içinden çıkılamaz hale geldi.

GÜLSES: ''Vali'den doğal süt atılımı''
Vali Memduh Oğuz, Isparta'da süt üretiminin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması için her türlü altyapı ve tesisin kurulması noktasında valilik olarak devletin her türlü imkanını seferber etmeye hazır olduklarını söyleyerek yeni yatırımcılara da önemli sinyaller verdi.

ÇÖZÜM: ''Bu projeye destek verin''
SDÜ Jeotermal Enerji Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Nevzat Özgür'ün hazırladığı proje şehrin kaderini değiştirebilecek nitelikte ve destek bekliyor.

ISPARTA: ''BAKA AB Uzmanları ile buluştu''
BAKA Antalya Yatırım Destek Ofisi (YDO), Antalya, Isparta, Burdur ile Muğla ve ilçelerindeki 114 belediyenin üye olduğu Akdeniz Belediyeler Birliği'nde toplantı yaptı.

NOKTA: ''Kafalarına saksı düşse AK Parti'den biliyorlar''
AK Parti İl Başkanı Uğur Gökgöz, ''Belediye'nin çalışmaları birilerini rahatsız ediyor. Seçimde yaklaşıyor'' diyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a böyle yanıt verdi.

OLUŞUM: ''İlk hava şehidine özel köşe düzenlendi''
Türk Hava Kurumu'nun 86'ıncı yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 19 yaşında eğitim uçuşunda hayatını kaybeden Isparta'nın ilk hava şehidi için köşe düzenlendi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.