Isparta Basınında Bugün - 18 Temmuz 2011

Isparta Basınında Bugün - 18 Temmuz 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Temmuz 2011 11:34
Isparta Basınında Bugün - 18 Temmuz 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

DEMOKRAT: "Beratını alıp gitti"
Siirt'te devriye görevi yapan polis aracına teröristlerce açılan ateş sonucu 40 yaşındaki komiser Osman Demir, Berat Kandili gecesi şehit düştü. Demir, memleketi Eğirdir Balkırı köyünde toprağa verildi. 2 çocuk babası şehit komiser, memleketine gelmek için yıllık izne çıkmayı planlıyordu, ama olmadı. Eniştesi onun için "Beratını aldı gitti" dedi.

İLKE: "Bölge Hastanesine devler talip oldu"
Isparta'da 600 yataklı bölge hastanesi inşaatının yapım işi ve ürün hizmetlerinin temin edilmesi için 6'sı ortaklık olmak üzere, 9 teklif verildi. Teklifler, Türkiye'nin tanınmış inşaat holding ve şirketlerinden geldi.

OBJEKTİF : "44 TL'ye uçuyoruz"
Türk Hava Yolları, 31 Temmuz'a kadar bilet almaları koşuluyla 21 Kasım 2011-24 Mart 2012 tarihleri arasında geçerli olmak üzere tüm yurtiçi uçuşlarda herşey dahil 44 liraya yolcu taşıyacak.

NOKTA: "Başkan çöp depolamasından memnun"
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehir merkezindeki temizlik ile bu atıkların bertaraf edildiği çöp deponi alanında incelemelerde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.