Isparta Basınında Bugün - 19 Ekim 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ekim 2011 11:13
Isparta Basınında Bugün - 19 Ekim 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''90 milyon avroluk yatırıma EPDK engeli''
Enerji Piyasası Denetleme ve Düzenleme Kurumu (EPDK), Ankaralı bir şirketin Isparta'da planladığı biyogaz enerji santrali yatırımına Orman Genel Müdürlüğü'nün onayına rağmen lisans vermedi.

DEMOKRAT: ''Siyasi intikam alıyorlar''
CHP Isparta İl Başkanı Yusuf Erdoğan, Isparta'nın kamu yatırımları ödeneğinde en büyük payı son olarak 2000 yılında aldığı gerçeği karşısında iktidara yüklendi. Demirel'in mirasına konan AK Parti'nin Isparta'dan siyasi intikam aldığını söyledi.

ÇÖZÜM: ''Kadınlarımızın yüzü gülecek''
Isparta Emniyet Müdürlüğü Türkiye'de bir ilke daha imza atarak, kadınlara yönelik ''Gülen yüzler'' projesini hayata geçirecek. Projenin startını Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin verecek.

GÜLKENT: ''3. telesiyej sezona yetiştirilecek''
Yurdun büyük bölümünü etkisi altına alan kar yağışı, ilimizde de Davraz Kayak Merkezi'nde görüldü. Dolayısıyla kış sezonu hazırlıkları da hızlandı. İl Genel Meclisi Başkanı Osman Zabun, kayak severleri 2 bin 400 metreye çıkartacak, yani zirveye ulaştıracak telesiyejin sezona yetiştirileceğini haber verdi.

ISPARTA: ''Vekalet kurbanlar Somali'ye''
İl Müftüsü Mehmet Emin Avcı, Diyanet İşleri Başkanlığınca yürütülen vekalet yoluyla kurban kesim organizasyonunun başladığını ve vekaleten kestirilecek kurban bedellerinin bütün masraflar dahil yurt içinde 550 TL, yurt dışında 380 TL olduğunu belirterek, ''Bu yılki kurbanlar Somali'de açlık çeken insanlara gönderilecek'' dedi.

İLKE: ''Nokta değil, virgül koymuş''
Sağlık İl Müdürü Süleyman Önal, akademik kariyer yapmak için görevinden ayrıldı. Önal, açıklamasının başlığını ise ''virgül'' diye attı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum