Isparta Basınında Bugün - 19 Eylül 2011

Isparta Basınında Bugün - 19 Eylül 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Eylül 2011 13:27
Isparta Basınında Bugün - 19 Eylül 2011

Akdeniz: "Isparta koku üretiyor"
İlklerin ve yeniliklerin adresi Robertet, Isparta'ya lavantadan sonra gül kadar önemli bir ürün daha kazandırıyor: Zambak.

DEMOKRAT: "Isparta'da sağlık turizminin fotoğrafı"
Sağlıkta Türkiye'nin en iyi kenti olarak gösterilen Isparta'nın sağlık turizmi hareketliliğinde özel sağlık kuruluşlarının yabancı uyruklu hastalara daha çok hizmet verdiği görüldü.

ÇÖZÜM: "Önal'ın geçici görevi iptal ediliyor"
Isparta Sağlık İl Müdürlüğü'nden geçici görevle Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesine çekilen Sağlık İl Müdürü Süleyman Önal'ın geçici görevinin iptal edileceği öğrenildi.

OBJEKTİF: "Trafik göz açtırmıyor"
Isparta Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi, öğrencilerin huzur ve güven içinde okullarına gidip gelmelerini sağlamak amacıyla her zaman alınan ve uygulanan trafik tedbirlerine ek olarak bir dizi tedbirler aldı.

NOKTA: "80 bin öğrenciyle eğitime merhaba"
2011-2012 eğitim-öğretim yılı, bugün başlıyor.

EKSPRES: "Uygundur"
Isparta Müftüsü Mehmet Emin Avci, Terminal Cami arkasında tahsis edilen arsanın iptal edilmesi konusunda ilk kez konuştu. Müftü Avci, "Meclis kararıyla bize tahsis edildi ancak imza toplandı. içim burkuldu. Biz hizmetkarız. Eserler ise Isparta'nın. Yine de Işıkkent'te Müftülük Hizmet binası için gösterilen yer uygundur" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.