Isparta Basınında Bugün - 19 Kasım 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Kasım 2011 10:52
Isparta Basınında Bugün - 19 Kasım 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

GÜLKENT: "Tarım Müdürü İpek'ten ilginç çıkış"
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sıddık İpek, İl Genel Meclisi'nde sunum yaptı. Yaptıkları ve yapacaklarını anlatan İpek, Eğirdir Gölü ve çevresinde uygulanacak özel hükümle daha sık gündeme gelen organik tarımı desteklemediğini açıkladı.

HABER: "695 bin kişiye 3 hakim düşüyor"
Şehrimizde bulunan İdare Mahkemesi, hem Isparta'ya, hem de Burdur'a hizmet ediyor. İdare Mahkemesi Başkanı Hasan Uzunova, "Yıl sonuna kadar dava oranının bin 500'ü bulacağını tahmin ediyoruz. Biz özverili bir çalışma sürdürüyoruz. Tek sıkıntımız hakim sayımızın düşük olması, 1 başkan, 2 hakim ile 2 vilayetin davalarına bakıyoruz" dedi.

DEMOKRAT: "Hibeler aktı Isparta baktı"
Isparta'nın, Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardımı kapsamında yürütülen hibe programlarından en az pay alan illerden biri olduğu ortaya çıktı. Isparta, 81 il arasındaki başarı değerlendirmesinde 68'inci sırada.

İLKE: "Üniversiteler evrensel değerlerin beşiğidir"
SDÜ'nün yeni akademik yılının açılışında konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bütün kurumları ve vatandaşlarıyla gücünü toplayarak, birleştirerek, gelişme ve kalkınma yolunda büyük bir dinamizm süreci ve diriliş mevsimi yaşayan Türkiye Cumhuriyeti'ni bütün dünyanın tanıdığını vurgulayarak, gençlere seslendi.

OBJEKTİF: "Isparta kazandı"
Alt üstyapı projelerinde kullanılmak üzere 12 araç daha belediyeye kazandırıldı. Özellikle alınan 5 dev kamyon ile çalışmalarda kullanılacak çakıl ve kum malzemenin taşınacağını söyleyen Başkan Yusuf Ziya Günaydın kamyonun direksiyonuna geçerek "Isparta kazandı" dedi.

NOKTA: "SDÜ Radyoterapi Merkezi, Göller yöresinin ihtiyacını karşılıyor"
Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Tuğrul Sezer, SDÜ Radyoterapi(RT) Merkezi'nin Göller yöresine kurulan ilk RT merkezi olduğunu söyledi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.