Isparta Basınında Bugün - 19 Mart 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mart 2011 13:15
Isparta Basınında Bugün - 19 Mart 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''CHP'de Vali veya Rektör bombası''
Kırklareli Valisi Ali Haydar Öner veya SDÜ Rektörü Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar'ın Isparta'dan aday gösterilebileceği iddiası siyaset gündemine bomba gibi düştü.

ISPARTA EKSPRES: ''Isparta'da ön seçim yok''
CHP'de aday adayları ile partililerin merakla beklediği 'adaylık süreci' belli oldu. Genel Merkez, adayların resmi ön seçimle belirleneceği 29 il içerisine Isparta'yı koymadı. Isparta adayları merkez yoklaması ile belirlenecek.

GÜLSES: ''Meclisten çiftçilere müjde''
Ispartalı çiftçiler dahil Türkiye'de sorun olarak görülen çiftçi mallarını koruma kanunu ile ilgili 4081 sayılı çiftçi mallarının korunması hakkında kanunda geçtiğimiz çarşamba akşamı değişiklik yapıldı.

ÇÖZÜM: ''Ispartalı içinden birini istiyor''
AK Parti Isparta milletvekili aday adayı Abdullah Türker, adaylığı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Türker, milletin vekillerinden ne istediği bildiğini ve buna göre hareket edeceğini belirterek, sadece seçim zamanları milletin karşısına çıkanları da eleştirdi.

DEMOKRAT: ''Dereboğazı yolu kana bulandı''
İstanbul'dan Antalya'ya gitmekte olan bir yolcu otobüsünün tünel çıkışında aşırı yağış ve kaygan yol nedeniyle devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 38 kişi de yaralandı.

NOKTA: ''Davraz'da Diş sempozyumu''
SDÜ Diş Hekimliği Fakültesi tarafından düzenlenen Uluslararası Dişçilik Sempozyumu Davraz Sirene Otelde başladı.

ISPARTA: ''Şehitlerimizi Minnet ve Şükranla Andık''
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü olarak kutlanıyor. Şanlı Zaferin 96. yıl dönümü tüm Türkiye'de olduğu gibi ilimizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

OLUŞUM: ''Ağız ve Diş Sağlığı semineri verildi''
Nazmiye Demirel İlköğretim Okulunda Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan ''Isparta Değerleri ile Buluşuyor'' projesi kapsamında okul öğrencilerine,öğrenci velilerine ve öğretmenlerine Isparta Sağlık İl Müdürlüğü Diş hekimlerinden Dt. Tuba Işıdar tarafından Ağız ve Diş Sağlığı konulu seminer verildi.

HEDEF: ''Çanakkale geçilmez''
Çanakkale Zaferinin 96. yıl dönümü coşkuyla kutlandı. Şehitlik anıtına çelenkler sunularak, kazanılan şanlı zaferin öğrenciler tarafından canlandırıldığı özel anma programında izleyiciler gözyaşlarını tutamadı.

MANŞET: ''Rektörlük seçim takvimi belirlendi''
SDÜ'de rektörlük seçimleri 15-17 Nisan tarihleri arasında yapılacak. YÖK ilk 6 isim için 27-28 Nisan'da isimleri belirleyerek sonuçları Cumhurbaşkanı Gül'ün onayına 2 Mayıs'ta sunacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.