Isparta Basınında Bugün - 19 Ocak 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ocak 2012 10:18
Isparta Basınında Bugün - 19 Ocak 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "Tehlike uzakta değil"
Dünya gül çiçeği ve gül yağı ihtiyacının yüzde 65'ini karşılayan Isparta için tehlike sinyalleri her geçen dönem artıyor.

DEMOKRAT: "Atıl durumdaki yurt için ihaleye çıkılıyor"
Ispartalı öğrencilerin konaklaması için yapılan ancak şu anda atıl durumda olan öğrenci yurdunu özel sektörün işletmesi için ihaleye çıkıldı.

ÇÖZÜM: "ITKM, yılın ilk yarısında tamamlanacak"
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta için son derece önemli olan Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi'nin Haziran ayı sonunda tamamlanacağını söyledi.

GÜLSES: "Burdur yaptı, Isparta baktı"
AB'nin Çevre Programı kapsamında bugüne kadar hazırlanan en geniş bütçeli projeyi Burdur kaptı. 6 milyon avro bütçeye sahip projenin Burdur'a büyük katkı yapacağı düşünülüyor. Bu gelişmeler yaşanırken birçok yönden destek alması mümkün olan Isparta seyretmeye devam ediyor.

NOKTA: "ITKM'de finans sorunu çözüldü"
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Ticaret Kültür Merkezi inşaatını üstlenen firmanın finans sorununun üstesinden geldiğini belirterek inşaatın en geç Haziran ayı içerisinde tamamlanacağını söyledi.

OBJEKTİF: "Türk Kamu-Sen'de görev değişimi"
Kamu-Sen Isparta Temsilciliği'nde görev değişikliğine gidildi. Türk Kamu-Sen İl Temsilcisi Ahmet Camuzcu, görevini Ali Balaban'a devretti.

İLKE: "Eczacılar dert küpü"
Eczacılar, medula sisteminden nöbetçi eczane sayısına, sık değişen yönetmeliklerden vatandaşla yaşanan sorunlara kadar bir çok konuda sıkıntı yaşıyor.

EKSPRES: "Kadın girişimciler caddesi"
Eski Sümerbank Caddesi'nde bir kaç mağaza dışındaki tüm işyerlerinde başarılı kadın girişimcilik örnekleri sergileniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.