Isparta Basınında Bugün - 19 Şubat 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Şubat 2011 10:01
Isparta Basınında Bugün - 19 Şubat 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''O eser artık hurda''
22 Mayıs 2008'de üretimi durdurulup tamamen kapatılan Sümerhalı Isparta Bölge Fabrikası'nın ''Makine Parkı'' satışı için 2 kez açılan ihaleye hurdacılar katıldı, değerin çok altında fiyat verildi.

DEMOKRAT: ''Havada partikül paniği''
Türkiye İstatistik Kurumu'nun yayınladığı hava kalitesi raporunda Isparta partiküler madde ortalaması en yüksek beşinci vilayet olarak gösterildi.

GÜLSES: ''Siyasi inat bir cana maloldu''
Isparta'nın Yalvaç ilçesinde Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerini taşıyan otomobille kamyonun çarpışmasıyla bir öğrencinin hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan kazada skandal iddialar gündeme geliyor. Yalvaç'ta gündeme gelen en önemli soru ise Milli Eğitim Müdürü'nün neden hala görevde olduğu.

ÇÖZÜM: ''Kuyuyu TPAO kapatacak''
Yakaören'deki kuyunun kapatılması için nihayet muhatap bulundu. Kaynağı hazır olan çalışmalar için TPAO, Valilik ve Belediye ortak protokol imzalayacak.

ISPARTA: ''Merkez tatil köyü gibi tüm engelliler tarafından kullanılacak''
Isparta Valisi Memduh Oğuz, Isparta'ya tüm engelli guruplarını kapsayacak bir merkez yapılması için çalışma başlattı. Vali Oğuz, merkezin Türkiye genelinde engellilere hitap etmesini istediklerini söyledi.

ISPARTA EKSPRES: ''Gölcük'teki genç volkan izlenmeli''
SDÜ Jeotermal Enerji Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nevzat Özgür, hiç önemsenmeyen bir konuya dikkati çekti.

HEDEF: ''Emniyet'ten Kış Sohbetleri''
Isparta Emniyet Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü ile işbirliği yaparak mahallelerde vatandaşlarla kış sohbetleri başlattı. Her Salı ve Perşembe günleri yapılacak olan ilk sohbetin yeri Çelebiler Mahallesi, konusu da soba ve gıda zehirlenmeleri oldu.

GÜLKENT: ''Yakaören'deki kuyu Gül'e anlatıldı''
MHP Milletvekili Korkmaz, Yakaören'deki kuyunun kapatılması için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüştü.

MANŞET: ''Kuyu, Gül'ün gündeminde''
Yakaören Köyü'nde açılan ancak bir türlü kapatılamayan kuyu ile ilgili olarak MHP Milletvekili Korkmaz, Cumhurbaşkanı Gül'ü bilgilendirdi. Gül, konunun girişimcisi ve takipçisi olacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.