Isparta Basınında Bugün - 2 Haziran 2011

Isparta Basınında Bugün - 2 Haziran 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Haziran 2011 16:20
Isparta Basınında Bugün - 2 Haziran 2011

AKDENİZ: ''Ponzaya 5 fabrika''
Belediye, Isparta'nın altın kadar değerli ponza madeni rezervini ekonomiye kazandırıyor. Bir fabrikayı bitirme aşamasına getirirken yeni bir tesisin temelini atan belediye, 3 yeni fabrika için arsa aldı, fizibilite çalışmalarına başladı.

DEMOKRAT: ''Milli Görüş her derde deva''
Isparta'da miting düzenleyen Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Fatih Erbakan, 4 değil, 14 kez partileri kapatılsa bile Milli Görüş davasının engellenemeyeceğini söyledi.

GÜLSES: ''Öner'e oy vermek İrfan Bakır'a kurşun sıkmaktır''
AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Osman Çiftçi 12 Haziran'da yapılacak genel seçimlere ilişkin ilginç açıklamalar yaparak, ''Öner'e oy vermek, İrfan Bakır'a ayaklarına kurşun sıkmaktır'' dedi.

ÇÖZÜM: ''Kurt: ''Öner acemi siyasetçi''
Ak Parti Milletvekili Haydar Kemal Kurt, CHP Isparta 1. Sıra Milletvekili Adayı ve Isparta eski Valisi A. Haydar Öner'in Başbakan Erdoğan ile ilgili açıklamalarını değerlendirdi.

MANŞET: ''Beklentiler büyük''
AK?Parti Genel Başkanı,?Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün yapacağı mitingde önemli açıklamalar yapması bekleniyor. Milletvekili ve belediye seçimlerinde AK partiye destek veren, referanduma ''Evet'' diyen Isparta halkı Başbakandan müjde istiyor.

OLUŞUM: ''Yalvaç'ın vekili Recep Özel''
Ak Parti Isparta Milletvekili adayı Recep Özel, Yalvaç ilçesinde kasaba ve köylerinde çalışmalarını sürdürdü. Merkezde vatandaşların ve sivil toplum kuruluşların desteğini arkasına alan Recep Özel, kasaba ve köylerde yaptığı kahve sohbetleri miting havasında geçti.

EKSPRES: ''MHP'li bir belediyede hesap-kitap doğrudur, öküz altında buzağı aramayın''
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a sahip çıkan MHP Genel Başkan Yardımcısı Tunca Toskay, AK Parti iktidarının MHP'li belediyelerde öküz altında buzağı aradığını söyledi.

OBJEKTİF: ''CHP light AKP''
DSP Genel Başkanı Masum Türker, seçim otobüsüyle geldiği Isparta'da halkı selamladı. CHP'yi Atatürkçü kimliğinden uzaklaşmakla suçlayan Türker, ''CHP light AKP'dir. Şu anda CHP milletvekili adayları Atatürk'ün düşünesini devrim yasalarını reddetmektedirler'' dedi.

HEDEF: ''Ve temel atıldı''
Isparta Belediyesi üç ay önce temelini attığı ve şu günlerde sona yaklaşıldığı BİMSBLOK fabrikasının yanına ikinci bir fabrika daha kuruyor. İnşaat sektörüne yalıtım malzemesi üretecek fabrikanın temeli dün törenle atıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.