Isparta Basınında Bugün - 20 Aralık 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Aralık 2011 11:46
Isparta Basınında Bugün - 20 Aralık 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''7 bin konutluk yeni imar alanı''
Isparta Belediyesi'nin 3 yıl önce başlattığı çalışmalar doğrultusunda Çünür Mahallesi'nde 1 milyon 100 bin metrekarelik alan 18 uygulaması yapıldıktan sonra imara açıldı.

DEMOKRAT: ''Kuduz tedirginliği''
Isparta'da ortaya çıkan kuduz vatandaşı tedirgin etti.

ÇÖZÜM: ''Mimar Sinan'a saksı bariyer''
Isparta Belediyesi cadde üzerine saksı bariyerler yapacak. İl Trafik Komisyonunda yapılan son görüşmede, saksı bariyerlerin alınmasına karar verildi.

NOKTA: ''Isparta'ya adanmış hayatlarda ikinci perde''
Süleyman Demirel Üniversitesi Isparta Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından hazırlanan ''Isparta'ya Adanmış Hayatlar 2'' belgeseli SDÜ Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle gösterime sunuldu.

EKSPRES: ''Isparta karantina altına alındı''
Turan Mahallesi'nde bir çocuğu ısıran kedinin kuduz olduğu anlaşıldı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, merkez ilçeyi 6 ay süre ile karantina altına almaya karar verdi.

OBJEKTİF: ''Çöpte saate uymayana ceza''
Isparta'da belirtilen saatler dışında atık ve çöp çıkartılması halinde ilgililer hakkında Kabahatler Kanunu'na göre yasal işlem yapılacağı belirtildi.

GÜLSES: ''Isparta'nın ekmeği AB standartların üstünde''
Yılbaşından itibaren ekmekteki tuz ve kepek oranı ile gramajında AB standartlarına uygun düzenlenmeye gidilecek. Yapılacak düzenleme Isparta'yı çok etkilemiyor. Fırıncılar Odası Başkanı Nuri Erdeğer, Isparta ekmeğinin zaten standartların üzerinde olduğunu söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.